Támogassa keringését és immunitását a Natur Tanya® Fermentált Fekete Fokhagyma kapszulával!

Támogassa keringését és immunitását a Natur Tanya® Fermentált Fekete Fokhagyma kapszulával!

Támogassa keringését és immunitását a Natur Tanya® Fermentált Fekete Fokhagyma kapszulával!

 

A Natur Tanya® Fermentált Fekete Fokhagyma magas, 800 mg hatóanyag-tartalommal rendelkezik, ami 12000 mg porított fokhagyma őrleménynek felel meg. A készítmény vegán, nincsen se rossz szaga, se íze, ezért segítségével kellemetlenségek nélkül segítheti a keringés és az immunrendszer megfelelő működését, illetve a homocisztein és koleszterinszint fenntartását. A termékben nem található mesterséges színezék, aroma és tartósítószer sem. Fogyasztása kifejezetten javasolt rendszeresen dohányzóknak, cukorbetegeknek, illetve azoknak, akik figyelnek immunrendszerük és szívük egészségére, a normál koleszterinszintjük megőrzésére, akik nem kedvelik a nyers fokhagyma ízét, valamint azok számára, akik vegán, koncentrált fokhagyma kivonattal egészítenék ki étrendjüket.

>>> Kattintson ide az összes Natur Tanya készítményünkhöz!

A fokhagyma képes növelni a szív teljesítőképességét, normalizálhatja a szapora szívverést, oldja a szív koszorúereinek görcsét, aminek köszönhetően fokozza a szívizom vérellátását. A fokhagyma csökkenti a vérben a káros koleszterin (LDL) szintjét, viszont növeli a ,jó” koleszterin (HDL) arányát, ezáltal pedig nagyon hatékony tud lenni az érelmeszesedés megelőzésében és kezelésében is. Emellett a magas vérnyomás csökkentésében is jeleskedik. A fokhagyma nagyszerű értágító hatással is bír, ami leginkább az agy, a szem és a láb szívtől távol eső, szűkült erein, az ún. perifériás ereken érvényesül. Emiatt lehet kedvező hatású például bizonyos típusú fejfájás esetén is.

Használja ki a fokhagyma számos előnyét kellemetlen szag és íz nélkül a Natur Tanya® Fermentált Fekete Fokhagyma kapszula segítségével!