Támogassa mozgását a Jutavit Porc-Csont-Izom Komplex segítségével!

Jutavit Porc Csont Izom

Támogassa mozgását a Jutavit Porc-Csont-Izom Komplex segítségével!

 

A csontok, a porcok, az ízületek és az izmok egészségének megőrzését érdemes támogatni, különösen, ha valamilyen ízületi betegség áll fenn, ha valaki rendszeresen sportol, nehéz fizikai munkát végez, túlsúlyos, vagy ha az öregedés következtében egyre korlátozottabbá és fájdalmasabbá válik a mozgás.

A Jutavit Porc-Csont-Izom Komplex nagy segítséget nyújthat a mozgásszervek egészségének javításához, mivel a benne található 9 aktív összetevő, a Glükozamin-szulfát, a kondroitin-szulfát, a C-vitamin, a D3-vitamin, a K2-vitamin, a kalcium, a cink, a mangán és a réz jelentősen támogatják az ízületek, a porcok, a csontozat és az izmok megfelelő állapotának és működésének fenntartását.

Nagyszerű hatóanyag kombináció a mozgásszervek egészségéért

A Jutavit Porc-Csont-Izom Komplexben lévő glükozamin-szulfát a porcszövet természetes összetevője, az ízületek kenőanyagának egyik legfőbb alkotórésze. Hozzájárul a súrlódásnak kitett ízületek egészséges működéséhez és a porcszövetek újraképződéséhez, biztosítja a szalagok, kötőszövetek rugalmasságát, mérsékli ízületi fájdalmakat és gyulladásokat.

Mivel szervezetünk nem tudja saját maga előállítani, így rendszeres pótlása mindenkinek alapvető fontosságú, de különösen tanácsos a sportolóknak, a nehéz fizikai munkát végzőknek és a túlsúlyosoknak annak érdekében, hogy megőrizhessék az ízületek, a porcok és az inak egészségét.

A Jutavit Porc-Csont-Izom Komplex tartalmaz kalciumot is, mely legnagyobb mennyiségben a fogakban és a csontokban fordul elő szervezetünkben, ezért nélkülözhetetlen a csontok és a fogak egészségének megőrzéséhez, de támogatja a megfelelő izomműködést is. Emellett a kalcium elősegíti a szívizom és a csontváz izmainak egészséges működését, összehúzódását is.

A Jutavit Porc-Csont-Izom Komplexben található D-vitamin, kollagén, C-vitamin, K-vitamin, mangán, cink és réz szintén jelentős mértékben járul hozzá a csontok, a porcok, az izmok és az ízületek egészségének megőrzéséhez, mozgékonyságuk javításához.