Támogassa szemei egészségét az Olimp Labs Lutein Bio-Complex kapszulával!

Luteina

Támogassa szemei egészségét az Olimp Labs Lutein Bio-Complex kapszulával!

 

Az Olimp Labs Lutein Bio-Complex kapszula segítséget nyújt abban, hogy megőrizze szemei egészségét, javíthassa látása minőségét, és védelemmel lássa el szemeit tévézés vagy a számítógépes munka alkalmával. A készítményben lévő lutein javítani képes az éleslátást azáltal, hogy el tudja nyelni a nap káros ibolyántúli sugarait, az elektromágneses sugárzást, valamint semlegesíteni képes a retinában lévő szabadgyököket.

Mindennek köszönhetően csökkenteni képes a makuladegeneráció kockázatát, a szemlencse károsodását, s ezzel a szürkehályog megelőzésében is szerepet játszhat.

Az Olimp Labs Lutein Bio-Complex kapszulában a lutein mellett található még a lutein felszívódását és élettani hatásait javító, a szemek egészséges működéséhez nélkülözhetetlen taurin, C-vitamin, bioflavonoidok, szerves cink, valamint szelén is.

E hatóanyagok komplexe arra ösztökéli a retinát, hogy fellépjen azokkal a szabadgyökökkel szemben, amiket a káros környezeti tényezők, illetve a fizikai és lelki stressz okoznak szervezetünkben. Ezáltal pedig nem csak védelmet kaphatnak szemeink a káros hatásokkal szemben, hanem javulhat a látásképesség, méghozzá akár 1-2 dioptriával is.

Védje és erősítse szemeit az Olimp Labs Lutein Bio-Complex kapszula segítségével!