Támogassa szíve egészségét az Erba Vita Galagonya tablettával!

Erba Vita Galagonya

Támogassa szíve egészségét az Erba Vita Galagonya tablettával!

 

Ha szeretne egy szívességet tenni a szívének, akkor próbálja ki az Erba Vita Galagonya tablettát, ami segítheti szíve működését! A galagonya támogatja a szív- és keringési rendszer normális működését, a vérnyomás csökkentését, a szívritmus szabályozását, illetve az érelmeszesedés megelőzését is.

Megnyugtatja az idegrendszert és a szívet

A galagonya a központi idegrendszer kiváló nyugtatója, ezáltal kifejezetten kedvező hatású lehet a nagyon ideges betegek esetén, akiknél csökkenti a szorongást, a felfokozott érzelmeket és a magas vérnyomást. Nyugtató hatása miatt természetes altatóként fogyaszthatják az alvászavarokkal, álmatlansággal küzdők.

A galagonya megnyugtatja a szívet is, erősíti a szívizmokat, így rendszeres fogyasztása szabályozza a szívritmust és a vérnyomást, valamint erősíti az érfalakat. Emellett kedvező hatású a fáradt, túlterhelt, stresszben élő szívre, fokozhatja a szívizomsejtek aktivitását és a szívizom vérellátását. Továbbá a galagonya szívnyugtató hatású idegi eredetű heves szívdobogás esetén, javíthatja a szív vérellátását, mérsékli a szíveredetű nehézlégzést és fáradtságot.

A galagonya az egyik legbiztonságosabb gyógynövény, amit még gyógyszerek szedése mellett is lehet fogyasztani. Arra azonban vigyázzon, hogy a galagonya rendszeres fogyasztásának hatására a szedett gyógyszerek mennyisége egy idő után módosulhat, csökkenhet.

Emiatt akik az előírt gyógymódjuk mellett szeretnék kipróbálni a galagonyát, mindenképpen konzultáljanak kezelőorvosukkal is, és az ő beleegyezése nélkül soha ne módosítsanak az előírt gyógyszeradagon, illetve ne hagyják abba a gyógyszerek szedését.

Milyen problémák esetén képes segíteni a galagonya?

– Szívritmuszavarok szabályozása

– Magas vérnyomás csökkentése

– Anginás mellkasi fájdalmak (angina pectoris)

– Szíveredetű nehézlégzés és fáradtság esetén

– Érelmeszesedés megelőzése, koszorúerek szűkülete

– Szívbetegségek esetén a szívösszehúzódások hatékonyabbá tétele

– Alvászavarok és ideges természet esetén

Segítse szíve működését az Erba Vita galagonya tablettával!