Támogassa testi és lelki egészségét a Tenmag noni kapszula erejével!

tenmag noni 800

Támogassa testi és lelki egészségét a Tenmag noni kapszula erejével!

 

A perui noni az egyik legértékesebb szuperélelmiszer, mivel több mint 160 féle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, amik komplexen támogatják szinte az összes élettani folyamatot a szervezetben.

A noni az egyik legösszetettebb immunerősítő gyümölcs, ráadásul molekuláris szinten hat, és képes regenerálni a sérült sejteket is. A noni különlegessége, hogy a xeronin egyik leggazdagabb forrása, ami azért fontos számunkra, mivel ha megfelelő mennyiségű xeronin van a testünkben, akkor sejtszinten léphetünk fel számtalan probléma ellen.

Jobb egészség, jobb alvás és jobb kedv

A noni támogatja a teljes szív-és érrendszer egészségét, és nem csupán a vérnyomásra van kedvező hatással, hanem a koleszterinre és a vércukorszintre is. A noni növeli a nitrogén-oxid termelését a testben, ezáltal ellazítja az ütőereket, így szabályozza a vérnyomást.

A noni nagyszerű választás a közérzet és a hangulat javításához is. Ugyanis aktiválni képes az agyban található tobozmirigy működését, ahol a melatonin is képződik. Így a noni kedvezően tudja befolyásolni a hangulatot, az alvást vagy a testhőmérséklet szabályozását is.

A noni növeli az endorfin, vagyis a boldogsághormon képződését, ami által oldja a stresszt, illetve segíthet depresszió, szorongás esetén is. S mivel szabályozza az alvási ciklust, így alvásproblémák esetén is megoldást kínálhat.

A noni segíthet a káros szenvedélyekről való leszokásban is, mivel a függőség kiküszöbölése érdekében nagy mennyiségű xeroninnal szükséges ellátni a szervezetet, ugyanis ekkor vissza lehet alakítani a fehérjéket a normális állapotukba, méghozzá elvonási tünetek nélkül.

Tenmag noni kapszula – a noni legjava

A noni kapszula számos előnnyel rendelkezik a gyümölcsléhez képest. A noni gyümölcs egyáltalán nem finom, de még a szaga sem kellemes, ezért a noni juice sokaknak szinte fogyaszthatatlan. Ráadásul a noni levet hűtőben kell tárolni, de még így is hamar megromlik. Antioxidáns képessége pedig messze elmarad a kapszuláétól.

A Tenmag noni kapszulában található noni por speciális eljárás során 40-50 Celsius-fok alatt kerül kiszárításra, ezáltal megőrzi a létfontosságú vitaminokat és ásványi anyagokat. Antioxidáns képessége, azaz ORAC értéke 340.000, míg a noni italnak csupán 1.506.

A noni kapszula nem romlik meg, nem szükséges hűtőben tárolni, bárhová kényelmesen magunkkal vihető, ráadásul teljesen íztelen és szagtalan, így mindenki könnyedén képes bevenni.

Tenmag Perui Noni Kapszula »