Támogassa védekezőképességét és csontjait a Vitaking D3-K2-K1 vitamin cseppel!

Vitaking D K csepp

Támogassa védekezőképességét és csontjait a Vitaking D3-K2-K1 vitamin cseppel!

 

A legtöbb ember közel sem tud annyi időt tölteni a napon, amennyi ahhoz kellene, hogy szervezete elegendő mennyiségű D-vitamint állítson elő. Emiatt szinte mindenkinek rendkívül fontos, hogy folyamatosan pótolja a D-vitamint legalább napi 2000NE mennyiségben. Ehhez nyújt segítséget a Vitaking D3-K2-K1 vitamin csepp!

A D-vitamin optimális hasznosulása érdekében lényeges, hogy vigyünk be mellette K1- és K2-vitamint is, illetve az is, hogy olajban oldva fogyasszuk, mivel a D-vitamin zsírban oldódik. A Vitaking D3+K2+K1 vitamin csepp kizárólag MCT olajat tartalmaz hordozóként, aminek sokkal könnyebb az emésztése, mint az átlagos, hosszú láncú zsírsavaknak.

A K2-vitamin aktiválni tudja azokat a fehérjéket, amelyek felelnek a kalcium megfelelő helyre történő beépüléséért, azaz támogatja, hogy a kalcium a csontokba és a fogakba épüljön be, és ne máshová, ahol komoly gondokat is okozhat.

A D-vitamin elengedhetetlen csontjaink és fogaink egészségének megőrzéséhez. Emellett kulcsfontosságú immunrendszerünk működésében, mivel aktiválni képes a veleszületett és szerzett immunitásban a sejtek funkcióját, ezáltal csökkenti az oxidatív stressz negatív hatásait, illetve a gyulladásos folyamatok ellen is fellép. A D-vitamin bámulatos mértékben erősíti meg az ellenálló képességet, aminek köszönhetően sokkal hatékonyabban előzhetjük meg, vagy győzhetjük le a különféle fertőző betegségeket is.

Erősítse immunrendszerét és csontjait a Vitaking D3+K2+K1 vitamin cseppel!