Teljesítményfokozót, potencianövelőt keres? Próbálja ki a GymBeam Tribulus Terrestris tablettát és gyógyteát!

Teljesítményfokozót, potencianövelőt keres? Próbálja ki a GymBeam Tribulus Terrestris tablettát és gyógyteát!

Teljesítményfokozót, potencianövelőt keres? Próbálja ki a GymBeam Tribulus Terrestris tablettát és gyógyteát!

 

A GymBeam Tribulus Terrestris, vagyis a királydinnye természetes alternatívája a szintetikus anabolikus hormon készítményeknek. A Tribulus szerepet játszhat a szervezet tesztoszteronszintjének harmonizálásában, illetve a szervezet ellenálló képességének növelésében nehéz fizikai igénybevétel esetén. Emellett kiemelkedő módon képes fokozni a libidót, hozzájárulhat a merevedési problémák kezeléséhez, a tünetek megszüntetéséhez. A királydinnye elő tudja segíteni az izomtömeg növekedést, a kitartás és a fizikai teljesítmény növelését, fokozza a regenerációt, valamint fokozhatja a szexuális aktivitást és javíthatja a libidót. A GymBeam Tribulus Terrestris tablettában található királydinnye szteroid szaponin tartalma miatt is népszerű növény. Ez egy olyan vegyület, ami képes csökkenteni a felületi feszültséget a testben habzó tulajdonságainak köszönhetően. Hozzájárul a fehérjék sejtmembránon való átjutásához, illetve anabolikus hatású szteroid hormonokká is át tud alakulni.

>>> Kattintson ide az összes GymBeam termékünkhöz!

A királydinnyét a hagyományos keleti medicinában a férfierő növelésére használják, valamint a sportolók között is népszerű, mivel izomépítő és teljesítményfokozó hatással is rendelkezik. A királydinnye egy ideális serkentő a teljesítmény, az erő és a kitartás növelésére, az izmok regenerálódására. Továbbá jelentősen hozzájárulhat a szexuális aktivitás javításához is. A királydinnye egy teljesen természetes alternatívája a szintetikus anabolikus hormon készítményeknek. Szerepet játszhat a fehérjeszintézisben és a pozitív nitrogén egyensúlyban. A királydinnye az adaptogén gyógynövények közé tartozik, tehát jelentősen képes fokozni a szervezet stresszel szembeni ellenállását és alkalmazkodását fizikai és mentális stressz esetén is. Az adaptogén gyógynövények jelentősen hozzájárulhatnak a teljes szervezet működésének harmonizálásához, ráadásul nem okoznak kellemetlen vagy káros mellékhatásokat.

Fokozza teljesítményét, kitartását és potenciáját teljesen természetesen a GymBeam Tribulus Terrestris tabletta és gyógytea segítségével!