Flavin77 Flavinárium - 7x2 tasak
Flavin77 Flavinárium - 7x2 tasak
8.030 Ft

Flavin77 Flavinárium – 7×2 tasak

Flavin77 Flavinárium – 7×2 tasak

8.030 Ft

Az ismert leggazdagabb összeállítású hatóanyagokat tartalmazó granulátum és őrlemény presszófőzet készítésére, melyben 77 fajta növény, gyümölcs, herba, fűszer, ezek virága, levele, gyökere termése és magva található.

Termékleírás

Flavin77 Flavinárium

A flavinárium gazdag növényi antioxidáns spektrum, a szabad gyökök okozta káros hatások kivédésére! 77 fajta növény, gyümölcs, herba, fűszer, ezek virága, levele, gyökere termése és magva, az ismert leggazdagabb összeállítású hatóanyagokat tartalmazó granulátum és őrlemény presszófőzet készítésére.

Összetétel:

  • 77 féle növény
  • gyümölcs
  • gyógynövény és fűszer keveréke
  • vörös szőlőmag
  • fruktóz
  • vöröskáposzta-cékla antioxidáns kivonata
  • antocianidin

Elkészítési javaslat:

Öntse 1-2 db tasak tartalmát az ismert 2-4 személyes presszófőző vagy kotyogó szűrőjébe, majd 200 ml vízzel főzze le. A főzet elkészítéséhez magas hőmérsékletre és nyomásra van szükség!

Felhasználási javaslat:

A fenti javaslat alapján készült mikroemulzióból naponta 1-2 alkalomra a 200 ml főzet elfogyasztását ajánljuk, az elkészítés napján. Ízesítés igény szerint. A napi 2 dl főzet elfogyasztása az eddigi leggazdagabb összetétellel, valamint a hatóanyag és gazdaságosság, tárolhatóság figyelembevételével is a legtöbb lehetőséget adja! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.

Kiszerelés:

7×2 tasak

Tájékoztató

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, ilyen tulajdonságra utalni.

Vélemények

Még nincs értékelés.

Legyen Ön az első, aki értékelést ír!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Újdonság: Novo C Plus Komplex

Újdonság: Novo C Plus Komplex

Lipovita -25% kedvezménnyel!

Lipovita Folyékony Liposzómás C-vitamin 25% kedveménnyel!

Gal C-Complex

Kosár