Biocom Reg-enor oldat – 500ml

Biocom Reg-enor oldat – 500ml

7.540 Ft

A Reg-enor oldat hatóanyagai hozzájárulhatnak a sejt közötti állományból eltávolítani az idegen anyagokat, az emésztőrendszer támogatásához, az immunrendszer erősítéséhez.

Termékleírás

Biocom Reg-enor oldat

A Reg-enor oldat hatóanyagai hozzájárulhatnak a sejt közötti állományból eltávolítani az idegen anyagokat, az emésztőrendszer támogatásához, az immunrendszer erősítéséhez. Fogyasztásakor egy hét múlva már a vizeletben látható a salakanyagok távozása: a vizelet színesebbé, zavarosabbá válik.

Mit tartalmaz a Reg-enor?

  • A Reg-Enor tartalmaz C-vitamint, antioxidánst, mely nélkülözhetetlen az egyes hormonok és a kollagén szintézishez, az immunrendszer normális működéséhez.
  • A grapefruitmag-kivonat polifenolos komponensei szervezetünk antioxidáns védekező rendszerében szintén jelentős szerepet tölthetnek be. Ezek a káros oxidatív folyamatokat gátolják.
  • Vannak még benne poli- és oligopeptidek, amelyeknek fontos szerepük van a sejtek működésének az irányításában. A polipeptidekben mind a 20 aminosav megtalálható, így pozitívan segítenek a sejtközi állományból a szilárd lerakódások tisztításában.

 

Összetevői: tejfehérje, C-vitamin, grapefruitmag-kivonat.

Alkalmazása kúraszerűen ajánlott, egy speciális állati eredetű étrend betartásával, egy kúra 3-6 hónap.

Vélemények

Még nincs értékelés.

Legyen Ön az első, aki értékelést ír!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Újdonság: Novo C Plus Komplex

Újdonság: Novo C Plus Komplex

2 db Lipovita együtt 8890 Ft-ért!

2 db Lipovita együtt 8890 Ft-ért!

Gal C-Complex

Kosár