Bioheal Spirulina Komplex tabletta - 250db
Bioheal Spirulina Komplex tabletta - 250db
2.610 Ft

Bioheal Spirulina Komplex tabletta – 250db

2.610 Ft

Mennyiségi kedvezmények

A spirulina hozzájárulhat a szervezet méregtelenítéséhez és salaktalanításához. Fogyasztása egyoldalú táplálkozás, fogyókúra, illetve méregtelenítés céljából javasolható.

Átmeneti készlethiány, jelenleg nem rendelhető

Értesítést kérek, ha újra rendelhető a termék:

A spirulina hozzájárulhat a szervezet méregtelenítéséhez és salaktalanításához. Fogyasztása egyoldalú táplálkozás, fogyókúra, illetve méregtelenítés céljából javasolható.

Spirulina

Az algák közül kimagasló a spirulina tápértéke, nemcsak a hiánybetegségeket előzheti meg, de kiváló méregtelenítő, salaktalanító és betegség-megelőző hatású. Az összes, az emberi szervezet számára szükséges fehérjét, vitamint, ásványi anyagot és aminosavat tartalmazza, természetes, könnyen emészthető formában. Magas klorofilltartalmával képes az olyan káros anyagok megkötésére és kivezetésére, ami az élelmiszerekkel, gyógyszerekkel, a szennyezett levegővel, a cigarettafüsttel vagy a vegyi anyagokkal kerül a szervezetbe. Befolyással van a hisztamintermelésre, ezzel az allergiás reakciók csökkentésére is alkalmazható.

Bioheal Spirulina Komplex tabletta

A Spirulina és Chlorella, olyan tengeri algafajok, melyek fehérjében és élelmi rostban gazdagok, ezen felül nagy mennyiségben tartalmaznak vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket. Spirulina Komplex Chlorella algával – 100% természetes algákat tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. Nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot.

Összetevők:

Spirulina alga por (Arthrospira platensis), Chlorella alga por (Chlorella pyrenoidosa)

Hatóanyagok 1 tablettában:

  • Spirulina 187,5 mg
  • Chlorella 62,5 mg

amelyből:

  • B5-vitamin 0,29 µg
  • B6-vitamin 0,035 mg
  • B12-vitamin 0,33 µg
  • Jód 4 µg
  • Szelén 1,32 µg

A feltüntetett vitaminok és ásványi anyagok mellett a termék tartalmaz még kis mennyiségben az algákból származó: B1, B2 és B3-vitamint, C-, D-, K-vitamint, folsavat, inozitolt, tokoferolt, kalciumot, foszfort, nátriumot, magnéziumot, mangánt, cinket, káliumot, krómot és rezet.

Magas fehérje tartalmú algákat tartalmaz a termék, amely hozzájárul a az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához, valamint a csontozat egészséges állapotához.

Adagolás:

1-8 tabletta, étkezés után, bőséges mennyiségű folyadékkal.

nt-szepsegvitamin-sliderjpg

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking A+D+Szelén

VitaKing-A-D-E-szelen

Vitaking Stress B-complex

Vitaking Stressz-B complex

Kosár