BioTech USA Calcium Zinc Magnesium tabletta - 100db
BioTech USA Calcium Zinc Magnesium tabletta - 100db
2.390 Ft
steinbergerimagep800x150jpg

 

BioTech USA Calcium Zinc Magnesium tabletta – 100db

2.390 Ft

A Kalcium hozzájárulhat a csontok és izmok egészséges működéséhez, a Cink hozzájárulhat a vércukorszint és az anyagcsere normalizálásához és a Magnézium segíthet a stressz csökkentésében.

Mennyiségi kedvezmények

Készleten

Cikkszám: 61005 Kategória: Címkék: , , Gyártó:
Akció! -10% BioCo termékekre! Kuponkód: BIOCO10

BioTech USA Calcium Zinc Magnesium tabletta

A Kalcium hozzájárulhat a csontok és izmok egészséges működéséhez, segíthet megelőzni a csontritkulás kialakulását, megszüntetheti az izomgörcsöket.

A Cink hozzájárulhat a vércukorszint és az anyagcsere normalizálásához, az immunrendszer erősítéséhez, a haj, bőr és köröm védelméhez, az oxidatív stresszel szembeni védelemhez, a sav-bázis egyensúly szabályozásához, a szellemi teljesítőképesség fokozásához, az egészséges csont szerkezet és látás fenntartásához.

A Magnézium segíthet a stressz csökkentésében, mérsékelheti a lehangolt, depressziós állapotot és serkentheti az agyi funkciókat, hozzájárulhat az idegrendszer és a csontok és fogak normál szerkezetének fenntartásához, a keringés normalizálásához, a szív- és érrendszer egészségéhez.

Hatóanyag napi 1 adagban (3 tabletta)

  • 1000 mg kalcium
  • 15 mg cink
  • 350 mg magnézium

Összetevők: dikalcium-foszfát,Kalcium karbonát,Magnézium-oxid, kötőanyag (mikrokristályos cellulóz), emulgeálószer (hidroxipropil metil cellulóz), bevonóanyag (hidroxipropil metil cellulóz),Glutaminsav hidroklorid, kovasav, csomósodás gátló anyag (magnézium sztearát, sztearinsav),Cink-oxid,Réz-szulfát, bór-citromsav.

Fogyasztási javaslat: napi 3 tabletta

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

vk-ginkgofortejpg
vk-aranygyokerjpg
vk-inositol2jpg

Kosár