Dr. Herz Aranygyökér + B-vitamin kapszula - 60db
Dr. Herz Aranygyökér + B-vitamin kapszula - 60db
5.640 Ft

Dr. Herz Aranygyökér + B-vitamin kapszula – 60db

5.640 Ft

Mennyiségi kedvezmények

Az aranygyökér hozzájárulhat a stressz- és a depresszió oldásához, az energiaszint növeléséhez. A B-vitamin hozzájárulhat az energiaszint növeléséhez, az idegrendszer megfelelő működéséhez.

Készleten

Cikkszám: 83834 Kategóriák: , Címkék: , , , , , , , Gyártó:

Dr. Herz Aranygyökér + B-vitamin kapszula

Az aranygyökér hozzájárulhat a stressz- és a depresszió oldásához, az energiaszint növeléséhez, a szellemi funkciók javításához. Jótékony hatással lehet a keringési rendszerre, segíthet a szívizom funkcióinak erősítésében. A B-vitamin hozzájárulhat az energiaszint növeléséhez, az idegrendszer megfelelő működéséhez.

Aranygyökér

Úgynevezett adaptogén gyógynövény, segíti a szervezet és az idegrendszer alkalmazkodását a változásokhoz. Hatóanyagai javítják a központi idegrendszer működését, természetes antidepresszáns hatásúak, biztosítják az egészséges keringést és szívműködést. Abban nyújt segítséget elsősorban, hogy egy kialakult stresszhelyzetben egyensúlyba hozza az immunrendszert és a hormonok szintjét, megakadályozza a stressz által kiváltott káros hatású vegyületek szervezeten belüli rombolását. Eredményes lehet a depresszió, a szorongás kezelésében, csökkenti a fáradtságot, az alvászavarokat, javítja a rövid és hosszú távú memóriát, a koncentrálóképességet.

B-vitamin

Vízben oldódó vitamincsalád. Többféle, a szervezet számára fontos B-vitamin alkotja, egymással együttműködve, közösen fejtik ki a hatásukat, felszívódásuk is jobb együtt, mint külön-külön. Vízoldékony vitaminok lévén a vérrel és a vizelettel gyorsan kimosódnak, ezért rendszeres pótlásuk elengedhetetlen.  B-vitamin -komplexként legnagyobb szerepük az idegrendszerben, az emésztőrendszerben és a bőr egészségének megőrzésében mutatkozik. Ezek a vitaminok szolgáltatják a sejtek számára az energiát, a bevitt táplálékból alakítják át. Segítenek fenntartani az idegek, a máj, a bőr, a szem és a haj egészségét, az izmok megfelelő mozgását, a gyomor- és bélrendszer szabályos működését, valamint normál agyműködést biztosítanak.

Hatóanyag 1 kapszulában:

  • Aranygyökér kivonat – 200mg
  • Feketeberkenye koncentrátum – 100mg
  • B6-vitamin – 2mg
  • B1-vitamin – 1,4mg
cefavit-d3-7000ne-800x345jpg

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking A+D+Szelén

VitaKing-A-D-E-szelen

Vitaking Stress B-complex

Vitaking Stressz-B complex

Kosár