Dr. Herz Eukaliptusz illóolaj - 10ml
Dr. Herz Eukaliptusz illóolaj - 10ml
870 Ft

Dr. Herz Eukaliptusz illóolaj – 10ml

870 Ft

Mennyiségi kedvezmények

A friss, tiszta, kámforos illatú eukaliptusz illóolaj felhasználható szaunában, masszázsnál, frissítő aromafürdőre, száraz inhalációra, párologtatásra. Tisztítja a légutakat, megkönnyíti a légzést, oldja a nyákot.

Készleten

Cikkszám: 79666 Kategóriák: , Címke: Gyártó:

Dr. Herz Eukaliptusz illóolaj

A friss, tiszta, kámforos illatú eukaliptusz illóolaj felhasználható szaunában, masszázsnál, frissítő aromafürdőre, száraz inhalációra, párologtatásra. Tisztítja a légutakat, megkönnyíti a légzést, oldja a nyákot. Hűsíti a testet.  Felfrissít, jótékony hatással lehet a nyomott, mélabús hangulatra. Nyugtatja a fájó, gyulladt ízületeket és izmokat.

Eukaliptusz

Az eukaliptusz a mirtuszfélék családjába tartozik. Levelei a koalák fő élelemforrását képezik. Citromillatú. Vírus-, baktérium-, rovarölő és fertőzésgátló tulajdonságokkal rendelkezik. Hatóanyagai miatt a fogászatban szájöblítésre, légúti megbetegedések esetén inhalálásra használják, kitisztítja az arc- és orrüreget, enyhíti a fejfájást, segít a lelki problémák kezelésében. Közismerten jó gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító. Keléseket, sebeket is kezelnek vele. Segít a bőr- és légzőszervi fertőzések, a láz, influenza és meghűlés kezelésében. Feloldja a köpetet a tüdőben, megkönnyíti a légzést. Segít megelőzni a hörghurutot baktériumölő képességével. Az asztmával járó zihálás és fulladozás csillapítására jól alkalmazható, mivel inhalálásra és mellkasbedörzsölésre jól használható. Olaja nyákoldó és hűsítő hatású. Száraz pakolással és bőrbe való bemasszírozással hatékonysága tovább növelhető. Melegítő és gyulladáscsökkentő hatása segíthet reumás megbetegedés esetén.

bioco-d3-4000-800x345jpg

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking A+D+Szelén

VitaKing-A-D-E-szelen

Vitaking Stress B-complex

Vitaking Stressz-B complex

Kosár