Dr. Theiss Lándzsás utifű szirup Echinaceával - 100 ml
Dr. Theiss Lándzsás utifű szirup Echinaceával - 100 ml
1.488 Ft

Dr. Theiss Lándzsás utifű szirup Echinaceával – 100 ml

Dr. Theiss Lándzsás utifű szirup Echinaceával – 100 ml

1.488 Ft

A lándzsás útifű hatóanyagai hozzájárulhatnak a megfázás, influenza és meghűlés tüneteinek enyhítéséhez, a köhögés és torokfájás csillapításához, pozitívan hathat a légúti nyálkahártyára, csillapíthatja a gyulladást és oldhatja a nyálkát. Az Echinacea és a C-vitamin együttesen általánosan erősíthetik az immunrendszert.

Termékleírás

Dr. Theiss Lándzsás utifű szirup Echinaceával

A lándzsás útifű hatóanyagai hozzájárulhatnak a megfázás, influenza és meghűlés tüneteinek enyhítéséhez, a köhögés és torokfájás csillapításához, pozitívan hathat a légúti nyálkahártyára, csillapíthatja a gyulladást és oldhatja a nyálkát. Az Echinacea és a C-vitamin együttesen általánosan erősíthetik az immunrendszert, növelhetik az állóképességet és ellenállóbbá tehet a külső és belső támadásokkal szemben, hozzájárulhatnak a fáradékonyság és a fáradtság leküzdéséhez. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Cukorbetegek is fogyaszthatják.

Tájékoztató

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, ilyen tulajdonságra utalni.

Újdonság: Novo C Plus Komplex

Újdonság: Novo C Plus Komplex

Lipovita -25% kedvezménnyel!

Lipovita Folyékony Liposzómás C-vitamin 25% kedveménnyel!

Gal C-Complex

Kosár