ESI korall kalcium - magnézium - D3-vitamin kapszula - 80db
ESI korall kalcium - magnézium - D3-vitamin kapszula - 80db
3.490 Ft
Akció!

ESI korall kalcium – magnézium – D3-vitamin kapszula – 80db

3.490 Ft

A kalcium és magnézium együttesen hozzájárulhatnak a csontok és fogak egészséges szerkezetének fenntartásához, a csontritkulás megelőzéséhez.

Mennyiségi kedvezmények

Készleten

Cikkszám: 58676 Kategóriák: , , , Címkék: , , , , , , , Gyártó:

ESI korall kalcium – magnézium – D3-vitamin kapszula

A kalcium és magnézium együttesen hozzájárulhatnak a csontok és fogak egészséges szerkezetének fenntartásához, a csontritkulás megelőzéséhez.

Kalcium

Az emberi szervezetben a legnagyobb mennyiségben megtalálható ásványi anyag, nagyrészt csontokban és a fogakban található, a többi a sejtekben és a sejtek közötti térben raktározódik. Megfelelő mennyiségben pótolva nagy szerepe van a normál véralvadásban, segíti az idegrendszerben az ingerületek közvetítését, a szívizom és a csontváz izmainak egészséges működését, összehúzódását, a csontozat és a fogak egészségének megőrzését. Hatását magnéziummal, foszforral és D-vitaminnal együtt fejti ki a legjobban.

Magnézium

Az egyik legfontosabb ásványi anyag a szervezet számára. Megtalálható a test összes sejtjében, szerepet játszik az anyagcsere minden folyamatában, az idegrendszer kiegyensúlyozott működésében. Folyamatos pótlásra rendkívül fontos, mivel a szervezet nem tudja előállítani. A szükséges mennyiség pótlása biztosítja a megfelelő csontfejlődést és az egészséges csontozat, izomzat fenntartását, hozzájárul a fogak erősségéhez. Segít a fáradékonyság, a kifáradás csökkentésében, a koncentráció- és viselkedészavarok megelőzésében, a pszichológiai egyensúly megőrzésében.

D-vitamin

A megfelelő mennyiségű D-vitamin pótlása hozzájárul a kalcium és a foszfor felszívódásához és hasznosulásához a szervezetben, ezzel kiemelt szerephez jut a csontok és a fogak megerősítésében, továbbá lehetővé teszi az izmok és az ízületek megfelelő működését. A D-vitamin hatékonyan segíti az immunrendszer egészséges működését, így megnövelheti a szervezet természetes védekező képességét a fertőzésekkel, betegségekkel szemben.

Tápanyagok/hatóanyagoka napi adagban (4 kapszula):

  • Korall: 1100 mg
  • Kalcium: 800 mg
  • Magnézium: 300 mg
  • D3-vitamin: 5,0 mcg

Összetétel:

Tengeri üledékekből származó (nehézfém-szennyezéstől MENTES) fosszilis korall. A korallt a természet kímélésével gyűjtöttük, a korallzátony és a tengerfenék károsítása nélkül.

Felhasználási javaslat:

Napi 4 kapszula, 2 reggel és 2 este bőséges vízzel.

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking A+D+Szelén

VitaKing-A-D-E-szelen

Vitaking Stress B-complex

Vitaking Stressz-B complex

Kosár