Flavogard 50mg tabletta - 30db
Flavogard 50mg tabletta - 30db
4.604 Ft

Flavogard 50mg tabletta – 30db

Flavogard 50mg tabletta – 30db

4.604 Ft

A Flavogard tabletta fogyasztása értágító hatású lehet, fokozhatja a bőr rugalmasságát, megerősítheti az érfalak szerkezetét.

Termékleírás

Flavogard 50mg tabletta

A Flavogard tabletta hatóanyagai értágító hatásúak, megerősítik az érfalak szerkezetét, fokozhatják a bőr rugalmasságát. A Flavogard hatóanyaga nemcsak rendkívül erős antioxidáns, hanem sokoldalú tápanyag-komplexum. Különböző típusú antioxidánsokat tartalmaz, melyeket szervezetünk különböző rendszereihez juttat, ahol különböző nagyságuknak köszönhetően különböző területeken fejtik ki kedvező hatásukat különböző hosszúságú időperiódusokban.

Alkalmazása:

Az ajánlott napi dózis 50 mg egy vagy két részletben étkezés közben vagy után kevés folyadékkal.

Tájékoztató

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, ilyen tulajdonságra utalni.

Vélemények

Még nincs értékelés.

Legyen Ön az első, aki értékelést ír!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Újdonság: Novo C Plus Komplex

Újdonság: Novo C Plus Komplex

Lipovita -25% kedvezménnyel!

Lipovita Folyékony Liposzómás C-vitamin 25% kedveménnyel!

Gal C-Complex

Kosár