Gal K-komplex forte cseppek - 20ml
Gal K-komplex forte cseppek - 20ml
4.890 Ft

Gal K-komplex forte cseppek – 20ml

4.890 Ft

Mennyiségi kedvezmények

A GAL készítmények előállítása során a természetesség és hatékonyság kerül előtérbe, így a termékek az egészségmegőrzést szolgálják kimagasló minőségben és rendkívüli hatékonysággal.

Készleten

Cikkszám: 81554 Kategória: Címkék: , Gyártó:

GAL K-komplex forte cseppek

A GAL készítmények előállítása során a természetesség és hatékonyság kerül előtérbe, így a termékek az egészségmegőrzést szolgálják kimagasló minőségben és rendkívüli hatékonysággal. A GAL K-komplex cseppek, pálma- és kókuszolajból nyert organikus készítmény, mely semleges ízű, ételbe is cseppenthető, így gyermekeknek is könnyen adható.

K-vitamin

A K-vitamin legfontosabb feladata a véralvadás megfelelő elősegítése és az ásványi anyagok csontokba való beépülésének, az egészséges csontozat fenntartásának biztosítása. A D-vitaminnal együtt gondoskodik róla, hogy a fehérjék beépülhessenek a csontokba, és megkössék a létfontosságú ásványi anyagokat, különösen a kalciumot és a foszfort. A szükséges mennyiségű K-vitamin a normál csontozat fenntartásával kiemelten segítheti a csontritkulás, a gyakori csonttörések megelőzését.

Hatóanyag 24 cseppben:

  • K-vitamin komplex 1000 mcg (RDA*667%)
  • K1-vitamin (fillokinon) 900 mcg (RDA* 1200%
  • K2 vitamin MK-7 (menakinon-7) 100 mcg (RDA* 133%)

Összetevők:

Organikus (bio) MCT-olaj (bio pálma- és kókuszolajból), fillokinon (K1-vitamin), menakinon-7 (K2-vitamin), természetes antioxidáns: E-vitamin (kevert-tokoferolokból).

Alkalmazása:

Napi 24 csepp fogyasztását javasoljuk közvetlen szájba cseppentve vagy az ételhez keverve. Folyadékba ne keverje! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó!

1 üvegben ~30 adag található

nt-fekete-fokhagymajpg

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking A+D+Szelén

VitaKing-A-D-E-szelen

Vitaking Stress B-complex

Vitaking Stressz-B complex

Kosár