Gal Taurin utántöltő - 500g
Gal Taurin utántöltő - 500g
4.590 Ft

Gal Taurin utántöltő – 500g

4.590 Ft

Mennyiségi kedvezmények

A taurin az emberi szervezetben is előforduló kéntartamú aminosav, amely legnagyobb mennyiségben az agyban és az idegrendszerben található meg. Növelheti a fiatalos aktivitást akár idősebb korban is, jótékony hatással lehet az élethosszra.

Készleten

Cikkszám: 81833 Kategória: Címke: Gyártó:

GAL Taurin utántöltő

A GAL készítmények előállítása során a természetesség és hatékonyság kerül előtérbe, így a termékek az egészségmegőrzést szolgálják kimagasló minőségben és rendkívüli hatékonysággal. A GAL taurin hozzájárulhat a sportteljesítmény fokozásához, az életminőség javításához. Növelheti a fiatalos aktivitást akár idősebb korban is, jótékony hatással lehet az élethosszra.

Taurin

A taurin egy aminosav, amely szerepet játszik a neurológiai fejlődésben, és antioxidáns hatásokkal is rendelkezik. A taurin természetesen megtalálható a húsokban és halakban, valamint a különböző étrend-kiegészítők formájában is be lehet szerezni.

Hatóanyag 1 adagban (3 g-ban):

  • Taurin 3000 mg

Összetevők:

100% Taurin por

Alkalmazása:

Napi 1 teáskanálnyit (3 g) fogyasszunk, folyadékban feloldva, lehetőleg étkezéskor. Lehet több részletben is (pl. fél-fél teáskanállal reggel és este)

nt-gyomorbatat-rostjpg

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking A+D+Szelén

VitaKing-A-D-E-szelen

Vitaking Stress B-complex

Vitaking Stressz-B complex

Kosár