GurmEko Bio levendulavirág - 60g
GurmEko Bio levendulavirág - 60g
2.360 Ft

GurmEko Bio levendulavirág – 60g

restore-800jpg

 

GurmEko Bio levendulavirág – 60g

2.360 Ft

Felhasználhatók hal- vagy bárányhús sütéshez, eredeti italok készítéséhez, valamint felhasználásával egyszerűen készíthetünk levendula cukrot is.

Mennyiségi kedvezmények

Cikkszám: 109899 Kategória: Gyártó:

GurmEko Bio levendulavirág

Felhasználható hal- vagy bárányhús sütéshez, eredeti italok készítéséhez, valamint felhasználásával egyszerűen készíthetünk levendula cukrot is. A kék-lila levendulavirággal gyönyörűen díszítheti különböző ételeit.

GurmEko Bio

Egyre nagyobb igény van Európa-szerte a vegyileg kezeletlen, természetes élelmiszerekre. Növekszik a kereslet a BIO élelmiszerekre, az utóbbi évtizedben sokak számára életmóddá vált. Az új igények kielégítésére vezettünk be a piacra elsőkörben 24-féle GurmEko BIO alapfűszert és szárított zöldséget, majd kiegészítettük kínálatunkat az első BIO fűszerkeverékkel, az illatos gyógynövényekkel teli provence-i fűszerkeverékkel. A GurmEko BIO termékeit a praktikus mini dobozokban szállítjuk Önnek az összetéveszthetetlen BIO címkével. A fűszer színének, ízének és általános megjelenésének fenntartása érdekében továbbra is ragaszkodunk a nem átlátszó csomagolásokhoz.

Hozzászólások, vélemények

Írja meg elsőként tapasztalatát, véleményét és értékelését a termékről!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tea-tree-oiljpg

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

Kosár