GurmEko Bio petrezselyemlevél morzsolt - 40g
GurmEko Bio petrezselyemlevél morzsolt - 40g
1.370 Ft

GurmEko Bio petrezselyemlevél morzsolt – 40g

diurerbeforte800jpg

 

GurmEko Bio petrezselyemlevél morzsolt – 40g

1.370 Ft

Húslevek, levesek, mártások, töltelékek, krémek, pörköltek, saláták készítéséhez ajánljuk, de igazán csak az Ön fantáziája szabhat határt a felhasználási lehetőségeknek.

Mennyiségi kedvezmények

GurmEko Bio petrezselyemlevél morzsolt

Húslevek, levesek, mártások, töltelékek, krémek, pörköltek, saláták készítéséhez ajánljuk, de igazán csak az Ön fantáziája szabhat határt a felhasználási lehetőségeknek. A petrezselyem nem csak tányérdekoráció. Egy rendkívül hasznos, egészséges zöldség, melynek értékét fokozza a BIO minőség.

GurmEko Bio

Egyre nagyobb igény van Európa-szerte a vegyileg kezeletlen, természetes élelmiszerekre. Növekszik a kereslet a BIO élelmiszerekre, az utóbbi évtizedben sokak számára életmóddá vált. Az új igények kielégítésére vezettünk be a piacra elsőkörben 24-féle GurmEko BIO alapfűszert és szárított zöldséget, majd kiegészítettük kínálatunkat az első BIO fűszerkeverékkel, az illatos gyógynövényekkel teli provence-i fűszerkeverékkel. A GurmEko BIO termékeit a praktikus mini dobozokban szállítjuk Önnek az összetéveszthetetlen BIO címkével. A fűszer színének, ízének és általános megjelenésének fenntartása érdekében továbbra is ragaszkodunk a nem átlátszó csomagolásokhoz.

Hozzászólások, vélemények

Írja meg elsőként tapasztalatát, véleményét és értékelését a termékről!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

bioextra-grapefruit-shopjpg

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

Kosár