GurmEko Bio rozmaring vágott - 150g
GurmEko Bio rozmaring vágott - 150g
2.430 Ft

GurmEko Bio rozmaring vágott – 150g

steinbergerimagep800x150jpg

 

GurmEko Bio rozmaring vágott – 150g

2.430 Ft

Használja a rozmaringot csirke készítéséhez, vagy válassza a zöldséges és paradicsomos ételekhez, pizzához vagy sült burgonyához.

Mennyiségi kedvezmények

GurmEko Bio rozmaring vágott

Használja a rozmaringot csirke készítéséhez, vagy válassza a zöldséges és paradicsomos ételekhez, pizzához vagy sült burgonyához. A gyógynövénnyel takarékoskodhatunk, az aromája nagyon erős, amit a hőkezelés még jobban kihangsúlyoz.

GurmEko Bio

Egyre nagyobb igény van Európa-szerte a vegyileg kezeletlen, természetes élelmiszerekre. Növekszik a kereslet a BIO élelmiszerekre, az utóbbi évtizedben sokak számára életmóddá vált. Az új igények kielégítésére vezettünk be a piacra elsőkörben 24-féle GurmEko BIO alapfűszert és szárított zöldséget, majd kiegészítettük kínálatunkat az első BIO fűszerkeverékkel, az illatos gyógynövényekkel teli provence-i fűszerkeverékkel. A GurmEko BIO termékeit a praktikus mini dobozokban szállítjuk Önnek az összetéveszthetetlen BIO címkével. A fűszer színének, ízének és általános megjelenésének fenntartása érdekében továbbra is ragaszkodunk a nem átlátszó csomagolásokhoz.

Hozzászólások, vélemények

Írja meg elsőként tapasztalatát, véleményét és értékelését a termékről!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

jutavit-porcjpg

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

Kosár