Herba-D K komplex vitamin csepp - 20ml
Herba-D K komplex vitamin csepp - 20ml
2.366 Ft 1.511 Ft

Herba-D K komplex vitamin csepp – 20ml

-10% kupon kedvezmény BioTech USA termékekre! Kuponkód: BIOTECH10 Tovább...
Akció!

Herba-D K komplex vitamin csepp – 20ml

2.366 Ft 1.511 Ft

A K2-vitamin segíthet a csontok hiánytalan növekedésében, azok karbantartásában, elősegítheti a sejtnövekedést, pozitívan befolyásolhatja a vér alvadási folyamatait.

Készleten, azonnal szállítható

Cikkszám: 82084 Kategória: Címkék: , , Gyártó:

Herba-D K komplex vitamin csepp

9 csepp = 500μg K1 + 100μg K2-vitamin.

60 napi adag K1 +K2-vitamin!

A K2-vitamin segíthet a csontok hiánytalan növekedésében, azok karbantartásában. Elősegítheti a sejtnövekedést, pozitívan befolyásolhatja a vér alvadási folyamatait, hozzájárulhatnak a szív- és érrendszer egészséges működéséhez.

Hatóanyag: Adagonként 500 μg K1 és 100 μg K2 vitaminnal.

A K2-vitamint a vastagbélben lévő baktériumok állítják elő. Antibiotikumok használatának következtében, illetve idősebb életkorban szervezetünk K2-vitamin termelése csökkenhet.

Termékünkben a természetes K1- és K2-vitamin bioaktív MK7-es típusa, ellenőrzött biológiai gazdálkodásból származó extra szűz, közvetlenül az olajbogyóból, kizárólag mechanikai eszközökkel hidegen préselt olívaolajban vannak feloldva a megfelelő felszívódás érdekében.

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, ilyen tulajdonságra utalni.

WTN ciklusbarát krém és kapszula

Lipovita -25% kedvezménnyel!

Lipovita Folyékony Liposzómás C-vitamin -25% kedvezménnyel!

Novo C Plus és Komplex

Újdonság: Novo C Plus Komplex

Kosár