Interherb Napi 1 fekete áfonya extraktum 250mg kapszula - 30db
Interherb Napi 1 fekete áfonya extraktum 250mg kapszula - 30db
2.230 Ft

Interherb Napi 1 fekete áfonya extraktum 250mg kapszula – 30db

2.230 Ft

A feketeáfonya antocianid tartalma erősíti a kollagénrostokat, lassítja a szem belső nyomásának emelkedését, támogatja a szem vérkeringését, ezzel hozzájárul a retina megfelelő működéséhez, az éles látás megőrzéséhez.

Mennyiségi kedvezmények

Interherb Napi 1 fekete áfonya extraktum 250mg kapszula

A Fekete áfonya termése antocianidin vegyületekben gazdag, ezek a színanyagok segíthetik szemünket a szabadgyökök elleni védekezésben. Szerepe van a szem kollagén szintjének stabilizálásában, támogatja a szem vérkeringését, ezzel hozzájárul a retina megfelelő működéséhez, az éles látás megőrzéséhez. Hasznos segítség lehet szemfáradtság esetén (számítógépes munkavégzés, fényviszonyokhoz való alkalmazkodás nehézségei esetén).

Részt vesz továbbá a normál vérkeringés, a megfelelő hajszáleres véráramlás fenntartásában, így csökkentheti a nehézlábérzést.

Fekete áfonya

Jelentősen javíthatja a hajszálerekben és általában az erekben a vérkeringést. Hatóanyagai csökkentik az erek áteresztő képességét, növelik a hajszálerek rugalmasságát, ezzel megszüntethetik a pangásokat a vénák környékén. Antocianid tartalma erősíti a kollagénrostokat, lassítja a szem belső nyomásának emelkedését, a hályogok kifejlődését és a periférikus látás elvesztését, ezért nagy szerepe lehet az időskori látásromlás csökkentésében. Rendszeres fogyasztását azok számára javasolják elsősorban, akiknek végtagjaiban rossz a keringés, visszérrel vagy aranyérrel küszködnek, illetve terhesség idején, amikor mindezekre fokozott a hajlam.

Hatóanyag/napi adag (1 kapszula):

  • 250,0 mg Fekete áfonya kivonat
    – ebből: antocianidin vegyületek: 62,5 mg

Összetevők:

250 mg Fekete áfonya (Vaccinium myrtillus) 120:1 kivonat; zselatin; tömegnövelő szer: mikrokristályos cellulóz; csomósodást és lesülést gátló anyagok: talkum, zsírsavak magnézium sója, kolloid-szilícium-dioxid; színezék: titán-dioxid.

Javasolt fogyasztás:

napi 1 kapszulát lehetőleg főétkezés közben, rágás nélkül, folyadékkal vegyen be.

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking A+D+Szelén

VitaKing-A-D-E-szelen

Vitaking Stress B-complex

Vitaking Stressz-B complex

Kosár