Jamieson Magnézium 100mg tabletta - 100db
Jamieson Magnézium 100mg tabletta - 100db
3.190 Ft
humicinjpg

 

Jamieson Magnézium 100mg tabletta – 100db

3.190 Ft

A magnézium hozzájárulhat az idegrendszer, a csontok és izmok egészséges működéséhez, a csontritkulás megelőzéséhez, mérsékelheti a lehangolt, depressziós állapotot és serkentheti az agyi funkciókat.

Mennyiségi kedvezmények

Készleten

Cikkszám: 111063 Kategória: Címkék: , , , , Gyártó:
Akció! -10% BioCo termékekre! Kuponkód: BIOCO10

Jamieson Magnézium 100 mg tabletta

A magnézium hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához, az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál izomműködéshez és a normál fogazat fenntartásához.

A magnézium részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és a normál csontozat fenntartásában.

Magnézium

Az egyik legfontosabb ásványi anyag a szervezet számára. Megtalálható a test összes sejtjében, szerepet játszik az anyagcsere minden folyamatában, az idegrendszer kiegyensúlyozott működésében. Folyamatos pótlásra rendkívül fontos, mivel a szervezet nem tudja előállítani. A szükséges mennyiség pótlása biztosítja a megfelelő csontfejlődést és az egészséges csontozat, izomzat fenntartását, hozzájárul a fogak erősségéhez. Segít a fáradékonyság, a kifáradás csökkentésében, a koncentráció- és viselkedészavarok megelőzésében, a pszichológiai egyensúly megőrzésében.

A magnézium létfontosságú az izmok kiegyensúlyozott működéséhez, főleg a szívizomzat igényel nagyobb mennyiséget. Ezen felül a magnézium befolyásolja a kalcium és foszfor anyagcseréjét, emiatt szerepet játszik a csontok és a fogak épségének megőrzésében is egyaránt. Összesítve, a magnézium szükséges a csontok és fogak normál szerkezetének fenntartásához és megőrzéséhez, valamint részt vesz a fehérjeszintézisben is egyaránt. Ezen kívül szerepet játszhat az idegrendszer kiegyensúlyozott működésében és fontos szerepet játszik a normál izomműködés kialakításában. Nélkülözhetetlen a szív egészségének megőrzéséhez, valamint hozzájárulhat a normál vérnyomás megtartásához.

Hatóanyag 1 tablettában:

  • Magnézium (oxid, citrát, fumarát, malát, szukcinát komplex) 100 mg (26,6 % NRV*)

Összetétel:

magnézium-oxid, tömegnövelő szer (cellulóz), tömegnövelő szer (hidroxipropil-metil-cellulóz), fényező anyag (hidroxi-propil-cellulóz), csomósodást és lesülést gátló anyag (növényi sztearinsav), színezék (titán-dioxid), csomósodást és lesülést gátló anyag (szilícium dioxid).

Ajánlott adagolás:

Felnőtteknek és gyerekeknek 14 éves kortól 2×1 tabletta naponta, étkezés közben vagy az orvos utasítása szerint.

nt-koenzim-q10jpg

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking A+D+Szelén

VitaKing-A-D-E-szelen

Vitaking Stress B-complex

Vitaking Stressz-B complex

Kosár