Jutavit Pferdebalsam hot - 500ml
Jutavit Pferdebalsam hot - 500ml
1.110 Ft

Jutavit Pferdebalsam hot – 500ml

1.110 Ft

A gyógynövény alapú Jutavit vérbőséget okozó lóbalzsam jótékony hatással lehet a fáradt, megterhelt visszeres lábakra, könnyítést nyújthat a reumatikus fájdalmak csillapításában.

Mennyiségi kedvezmények

Készleten

Cikkszám: 74537 Kategória: Címke: Gyártó:

Jutavit Pferdebalsam hot

A gyógynövény alapú Jutavit lóbalzsam jótékony hatással lehet a fáradt, megterhelt visszeres lábakra. A vérbőséget okozó mentolt, kámfort és gyógynövény kivonatot tartalmazó ápoló készítmény könnyítést nyújthat a reumatikus fájdalmak csillapításában. Melegítheti a kezelt területet, frissítő érzést nyújtva, természetes módon serkentheti a vérellátást, védheti a vénákat és artériákat. Az összetevők gyulladáscsökkentő hatása csökkentheti a görcsöket, izomfájdalmakat.

Kámfor

A kámforfa kérgét, melyek értékes olajokat tartalmaznak csak a növények 50 éves kora után kezdik begyűjteni. Kiváló vérbőség okozó, fájdalomcsillapító, lazító, hűtő és melegítő olaj. A fájdalomcsillapító mechanizmusa a kámfornak kettős, mely a hűtő-fűtő tulajdonságából ered. Olajának bedörzsölését követően a kámfor először lehűti a perifériás idegvégződéseket. Ezt követően a vérbőség fokozásával melegíteni kezdi a fájdalmas területek hideg, merev izmait, ízületeit és a végtagokat.

Alkalmazás:

A kívánt testrészre vigye fel a balzsamot, masszírozza be és hagyja hatni. Naponta legalább 3-szor kenje be a kívánt felületet. Ne alkalmazza visszér gyulladásra, nyílt sebbe és szembe ne kerüljön!

Kiszerelés:

500 ml.

Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

Gyártó

A JutaVit termékeket gyártja és forgalmazza a JuvaPharma Kft.

nt-himalaja-so-fejlecjpg

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking A+D+Szelén

VitaKing-A-D-E-szelen

Vitaking Stress B-complex

Vitaking Stressz-B complex

Kosár