MyLipoHealth Skin Hair Nails liposzómás ital - 480ml
MyLipoHealth Skin Hair Nails liposzómás ital - 480ml
10.690 Ft

MyLipoHealth Skin Hair Nails liposzómás ital – 480ml

10.690 Ft

Mennyiségi kedvezmények

A liposzómás szépség ital bőrünket, hajunkat és körmünket szebbé, ragyogóbbá varázsolja, javítja a bőr, haj, köröm és belső szervek egészségét. Segítheti az immunrendszerünk védekező mechanizmusának megerősítését. Enyhítheti az ízületi fájdalmakat, gyulladásokat. Antioxidáns hatású.

Készleten

Cikkszám: 112194 Kategória: Címkék: , , , , , , , , , Gyártó:

MyLipoHealth Skin Hair Nails liposzómás ital

A liposzómás szépség ital bőrünket, hajunkat és körmünket szebbé, ragyogóbbá varázsolja, javítja a bőr, haj, köröm és belső szervek egészségét. Segítheti az immunrendszerünk védekező mechanizmusának megerősítését. Enyhítheti az ízületi fájdalmakat, gyulladásokat. Antioxidáns hatású.

A-vitamin

Elsősorban a bőr és a szem számára fontos vitamin. Szerepe van a szem megfelelő fényérzékenységének szabályozásában, a szürkületben való éleslátás biztosításában, a szemszárazság megelőzésében és az időskori szembetegségek kialakulásának csökkentésében. A bőr szöveteinek, a szőrzet, a hajszálak és a köröm felépítésében is részt vesz, csökkenti a kollagén lebomlását, és serkenti az új szövetek képződését. Ha elegendő A-vitaminhoz jut a szervezet, az immunrendszer is megfelelően tud működni, elkerülhetők a különböző gyulladások, bakteriális, vírusos és gombás fertőzések.

E-vitamin

Legfontosabb szerepe a sejtek védelme az oxidatív stressz ellen. Megfelelő mennyiségben pótolva megakadályozhatja, illetve lassíthatja a sejtek károsodását, öregedését, antioxidánsként segíti a károsodást okozó szabad gyökök semlegesítését. Ezzel a tulajdonságával elsősorban a betegségek megelőzésében, a szervek károsodásának megelőzésében és az öregedési folyamatok lassításában lehet eredményes hatása.

Kollagén

Természetes fehérje, amely biztosítja a szervek és a szövetek rugalmasságát, építi a porcokat, az ízületeket, a hajat, a körmöket, a bőrt és minden létfontosságú szervet. A kor előrehaladtával egyre kevesebb termelődik belőle, ezért kívülről szükséges pótolni. A kollagén segíthet lelassítani az öregedési folyamatokat, a bőr egészségének, rugalmasságának megőrzése mellett fontos szerepet játszik például a csontok, a fogak felépítésében, az inak és izmok erősségében, a szem tömörségében is. A kollagén rostos hálót képez a testben, ez a zselatinszerű anyag mintegy összeragasztja a csontvázat a lágy szövetekkel, összeköti az izmokat, a porcokat, a szalagokat.

Hialuronsav

A hialuronsav természetes formában megtalálható az emberi szervezetben, legnagyobb részét a bőr tárolja, de a test szinte minden részében ott van: a porcokban, az izmokban, az ízületi folyadékban, a szívbillentyűben, a szemben. Hasonlít a kollagénhez, a szövetekben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, így biztosítva a szervek megfelelő rugalmasságát, feszességét. Saját tömegéhez képest több ezerszeres mennyiségű vizet képes megköti. Feltölti a bőrt és a kötőszöveteket, keni az ízületeket, fontos alkotóeleme a porcoknak. Természetes hidratáló, erősíti az immunrendszert, segíti a vitaminok, ásványi anyagok megfelelő felszívódását, lassítja az öregedési folyamatokat.

Hatóanyagok 1 adagban (16ml):

  • A-vitamin 800 mcg
  • D3-vitamin 10 mcg
  • E-vitamin 12 mg
  • C-vitamin 250 mg
  • B5-vitamin 10 mg
  • Mangán 2 mg
  • Szelén 55 mcg
  • Kollagén 5000 mg
  • Hialuron sav 25 mg
  • Zöld tea kivonat 10 mg

Ajánlott adagolás:

napi 1 adagolókupak (16ml).

Azt mondják, hogy a fiatalság forrása a kollagén, mely a tested minden szövetében megtalálható. Azt is mondják, hogy bőrön nem szívódik fel, csak folyadékként bevíve. Nagy igazság van mindkettőben!

nt-szerves-omega369jpg

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking A+D+Szelén

VitaKing-A-D-E-szelen

Vitaking Stress B-complex

Vitaking Stressz-B complex

Kosár