Natur Tanya porckopás és csontritkulás elleni csomag
Natur Tanya porckopás és csontritkulás elleni csomag
7.690 Ft
provitamix-800x150-multistajpg

 

Natur Tanya porckopás és csontritkulás elleni csomag

7.690 Ft

A csomagban 2 doboz, adalékanyag-mentes Zöldkagyló kivonatot és 1 doboz Szerves C-vitamint találunk, a porcok és a csontozat védelme érdekében.

Mennyiségi kedvezmények

Készleten

Cikkszám: 60376 Kategória: Címkék: , , , Gyártó:
Akció! -10% BioCo termékekre! Kuponkód: BIOCO10

Natur Tanya porckopás és csontritkulás elleni csomag

Porckopás, csontritkulás és ízületi gyulladás ellen adalékanyag-mentes Zöldkagyló, Szerves C-vitaminnal. A Szerves C-vitamin a Zöldkagyló glükozaminoglikánjainak biológiai hasznosulását támogatja. Az összetevők megindítják az új porc termelődését, védik a meglévő porcállományt, helyreállítják az ízületi nedv mennyiségét az ízületekben és növelhetik a csontsűrűséget.

Glükozaminoglikánok

A zöldkagyló gükozaminoklikánokat tartalmaz. A glükozamin egy aminosav, amit a szervezet termel és aztán glükozaminoglikánokká alakít. A szervezet a glükozaminoglikánokat az ízületi porc felépítésére használja. A kondroitin a legnagyobb mértékben előforduló glükozaminoglikán a porcban. Elősegítheti a porc rugalmasságát és megakadályozza a porcokat károsító enzimfolyamatokat.

Zöldkagyló

Kimagasló arányban tartalmaz glükozaminoglikánt, amely az ízületek kenőanyagának egyik legfontosabb vegyülete. A glükozaminoglikán feladata, hogy megkösse a folyadékot, kenőanyagként biztosítsa az ízületek súrlódásmentes mozgását. Elősegíti a sérült és gyulladt ízületek regenerálódását, építi a szalagokat, inakat, kiegyenlíti ízületi folyadékkal a térdet, a könyököt, a csípőt, a gerincet. Segíti a porcszövetek újraképződését, növeli a szalagok, az ízületek, a kötőszövetek rugalmasságát, ezzel csökkenti a rossz mozgás, a hirtelen mozdulatok okozta sérüléseket, a megterhelés, illetve az öregedési folyamatok által kialakult gyengülést.

C-vitamin

A legnagyobb mennyiségben szükséges vitamin. Megfelelő mennyiségű pótlása segíti az immunrendszer normál működését. Részt vesz a kollagénképződésben, ezzel jelentősen segíti az érrendszer egészségének megőrzését, a csontok, inak, ínszalagok és a porcok erősségét, befolyásolja a fogak és a fogíny állapotát, biztosítja a bőr természetes védekező képességének fenntartását. Az idegrendszer megfelelő működésének támogatásával hozzájárul a fáradtságérzet és a kifáradás csökkentéséhez is, továbbá fokozza a vas felszívódását.

Natur Tanya porckopás és csontritkulás elleni csomag

A csomag tartalma:

  • 2 doboz Natur Tanya Szerves Zöldkagyló kapszula 60 db
  • 1 doboz Natur Tanya 1000 mg-os Szerves C-vitamin 60 db

Szerves Zöldkagyló kapszula hatóanyagok a napi adagban (2 kapszula)

  • Zöldkagyló kivonat 800 mg
  • ebből GAG (glükozaminoglikánok) 16 mg

Adagolási javaslat:

2 x 1 kapszula naponta

Szerves C-vitamin kapszula hatóanyagok a napi adagban (1 kapszula)

  • C-vitamin 1000 mg
  • Csipkebogyó kivonat 20 mg

Adagolási javaslat:

1 tabletta naponta, lehetőleg reggel, étkezés után, bő folyadékkal lenyelni.

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

vk-basic84jpg
vk-d-mannosejpg
vk-inositol2jpg

Kosár