Netamin Fűrészpálma Nőknek kapszula - 30db
Netamin Fűrészpálma Nőknek kapszula - 30db
1.990 Ft

Netamin Fűrészpálma Nőknek kapszula – 30db

1.990 Ft

A fűrészpálma hozzájárulhat a hormonegyensúly támogatásához, segíthet a túlzott mértékű androgén DHT-vá alakulásának megakadályozásában.

Mennyiségi kedvezmények

Készleten

Cikkszám: 83407 Kategória: Címke: Gyártó:

Netamin Fűrészpálma Nőknek kapszula

A fűrészpálma hozzájárulhat a hormonegyensúly támogatásához, segíthet a túlzott mértékű androgén DHT-vá alakulásának megakadályozásában. Jótékony hatással lehet a hormonokra és medencei kötőszövetekre.

Fűrészpálma

A gyógynövény kivonata elsősorban 40 feletti férfiaknak ajánlott a prosztataproblémák kezelésére, illetve megelőzésére. Pozitívan hat a kiválasztó rendszerre, csökkentheti a kellemetlen tüneteket, a húgyúti problémákat, például a gyakori éjszakai vizelési ingert, a fájdalmas vizelést, a hólyag feszülését. Segít szabályozni az extra tesztoszteront, így megóvja a prosztatát a megnagyobbodástól. A fűrészpálmát tonizálónak is tartják, mert a prosztatában és a húgyúti traktusban erősíti és újjáépíti a szöveteket. A nők számára is hasznos a fogyasztása, hozzájárul a hormonok termelődéséhez, a szabálytalan ciklus normalizálásához, az ovuláció elősegítéséhez, ezzel a termékenység növeléséhez.

Hatóanyag 1 kapszulában:

  • Fűrészpálma – 450mg

Javasolt adagolás:

Felnőtteknek napi 1 kapszula.

nt-buzafu-fejlecjpg

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking A+D+Szelén

VitaKing-A-D-E-szelen

Vitaking Stress B-complex

Vitaking Stressz-B complex

Kosár