Netamin Mindenmentes Barátcserje por - 40g
Netamin Mindenmentes Barátcserje por - 40g
2.780 Ft

Netamin Mindenmentes Barátcserje por – 40g

2.780 Ft

A barátcserje segíthet a menstruációs panaszok enyhítésében, a menstruációs ciklus szabályozásában, a női szervezet normál élettani működésének fenntartásában.

Mennyiségi kedvezmények

Készleten

Cikkszám: 86324 Kategória: Címkék: , , , , , , , Gyártó:

Netamin Mindenmentes Barátcserje por

A Mindenmentes Barátcserje – ahogy neve is mutatja – egy olyan termék, ami nem tartalmaz egyéb összetevőket vagy adalékanyagokat. 100%-ban a gyógynövény porított változata(őrleménye) található meg benne. A tradicionális népi gyógyászat a „természet patikájából” válogatott és a gyógyulni kívánók egészen minimális feldolgozással (pl. porítva, teaként vagy ételekbe főzve) juttatták a hatóanyagokat a szervezetükbe.

A menstruációs zavarok és a teherbeesés elmaradása mögött gyakran hormonális zavarok, a prolaktin szintjének megemelkedése, vagy túl alacsony progeszteron-szint áll. Kutatások eredményei alapján a barátcserje hatóanyagai révén ezekben az esetekben segítheti elő a természetes hormonegyensúly visszaállítását.

Összetétel:

  • Barátcserje por.

1 adag = 1 mérőkanál (650 mg barátcserje por)

1 doboz 40 gramm port tartalmaz.

A Mindenmentes Barátcserje nem csak természetes, hanem környezettudatos választás is! Ahhoz, hogy mindannyian egy egészséges, hulladékmentes és tiszta világban élhessünk, változtatásokra van szükség. Éppen ezért a Mindenmentes Barátcserje port 60%-ban újrahasznosított műanyagból készült dobozba tettük!

Felejtse el a női gondokat a Netamin Mindenmentes Barátcserje porral!

chillijpg

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking A+D+Szelén

VitaKing-A-D-E-szelen

Vitaking Stress B-complex

Vitaking Stressz-B complex

Kosár