Netamin Szemkomplex kapszula - 60db
Netamin Szemkomplex kapszula - 60db
3.480 Ft

Netamin Szemkomplex kapszula – 60db

3.480 Ft

A lutein hozzájárulhat a szem egészséges működéséhez. A zeaxanthin segíthet a szem védelmében. Az A-vitamin hozzájárulhat a normál látás fenntartásához.

Mennyiségi kedvezmények

Készleten

Cikkszám: 83556 Kategória: Címkék: , , , , Gyártó:

Netamin Szemkomplex tabletta 

A lutein hozzájárulhat a szem egészséges működéséhez. A zeaxanthin segíthet a szem védelmében. Az A-vitamin hozzájárulhat a normál látás fenntartásához. A C-vitamin segíthet a szemet átszövő érhálózat egészségének támogatásában. Az E-vitamin hozzájárulhat a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A szelén és a réz segíthet a szem egészségének megőrzésében. A cink hozzájárulhat a normál látás fenntartásához. A fekete áfonya kivonat segíthet a megfelelő látás támogatásában. A béta-karotin hozzájárulhat az éjszakai látásélesség javításához, az időskori makuladegeneráció kockázatának csökkentéséhez. A B2-vitamin segíthet a normál látás fenntartásában. A szőlőmag kivonat hozzájárulhat a szem egészségének megőrzéséhez.

Lutein

A karotinoidok vegyületcsoportjába tartozik, hasonlóan a béta-karotinhoz. Nagy koncentrációban van jelen a szemben, a retinán található sárgafoltban. Elnyeli a nap káros ibolyántúli sugarait, és semlegesítik a szem fényérzékeny részében lévő szabadgyököket. Megfelelő mennyiségű fogyasztása megelőzheti az időskori látásromlást, csökkentheti a sárgafolt-degeneráció veszélyét, ami a leggyakrabban okoz szembetegségeket és látásvesztést. Elsősorban zöldségekben és gyümölcsökben található meg, de azok számára, akik keveset fogyasztanak ezekből, feltétlenül javasolt a rendszeres pótlása.

Fekete áfonya

Jelentősen javíthatja a hajszálerekben és általában az erekben a vérkeringést. Hatóanyagai csökkentik az erek áteresztő képességét, növelik a hajszálerek rugalmasságát, ezzel megszüntethetik a pangásokat a vénák környékén. Antocianidtartalma erősíti a kollagénrostokat, lassítja a szem belső nyomásának emelkedését, a hályogok kifejlődését és a periférikus látás elvesztését, ezért nagy szerepe lehet az időskori látásromlás csökkentésében. Rendszeres fogyasztását azok számára javasolják elsősorban, akiknek végtagjaiban rossz a keringés, visszérrel vagy aranyérrel küszködnek, illetve terhesség idején, amikor mindezekre fokozott a hajlam.

Hatóanyagok 1 tablettában:

 • C-vitamin – 120mg
 • E-vitamin – 16mg
 • B2-vitamin (Riboflavin) – 2,8mg
 • A-vitamin – 800mcg
 • Cink – 10mg
 • Réz – 1mg
 • Szelén – 110mcg
 • Szőlőmag-kivonat (95% OPC-tartalom) – 100mg
 • Fekete áfonya kivonat (gyümölcsből) (25% antocianin-tartalom) – 10mg
 • Lutein – 10mg
 • Béta-karotin – 6mg
 • Zeaxanthin – 0,5mg

Javasolt adagolás:

Felnőtteknek napi 1 tabletta, bő folyadékkal bevéve.

nt-szepsegvitamin-sliderjpg

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking A+D+Szelén

VitaKing-A-D-E-szelen

Vitaking Stress B-complex

Vitaking Stressz-B complex

Kosár