Now Hyaluronic Acid kapszula - 60 db
Now Hyaluronic Acid kapszula - 60 db
7.170 Ft

Now Hyaluronic Acid kapszula – 60 db

7.170 Ft

A hialuronsav hozzájárulhat az ízületek súrlódásának csökkentéséhez, a bőr és a kötőszövetek feltöltéséhez, az öregedési folyamatok lassításához.

Mennyiségi kedvezmények

Készleten

Cikkszám: 75076 Kategória: Címke: Gyártó:

Now Hyaluronic Acid kapszula

A hialuronsav hozzájárulhat az ízületek súrlódásának csökkentéséhez, a bőr és a kötőszövetek feltöltéséhez, az öregedési folyamatok lassításához. Az MSM hozzájárulhat az ízületek mozgékonyságához.

Hialuronsav

A hialuronsav természetes formában megtalálható az emberi szervezetben, legnagyobb részét a bőr tárolja, de a test szinte minden részében ott van: a porcokban, az izmokban, az ízületi folyadékban, a szívbillentyűben, a szemben. Hasonlít a kollagénhez, a szövetekben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, így biztosítva a szervek megfelelő rugalmasságát, feszességét. Saját tömegéhez képest több ezerszeres mennyiségű vizet képes megköti. Feltölti a bőrt és a kötőszöveteket, keni az ízületeket, fontos alkotóeleme a porcoknak. Természetes hidratáló, erősíti az immunrendszert, segíti a vitaminok, ásványi anyagok megfelelő felszívódását, lassítja az öregedési folyamatokat.

Hatóanyagok 2 kapszulában:

  • Nátrium (nátrium–Hyaluronate) – 9mg
  • Hialuronsav (a nátrium-Hyaluronate) – 100mg
  • MSM – 900mg

Összetevők:

MSM (metil-szulfonil-metán), kapszulahéj (cellulóz), nátrium-hyaluronát, csomósodást gátló anyagok (növényi magnézium-sztearát, szilícium-dioxid).

Javasolt adagolás:

napi 2 kapszula.

nt-szerves-c-ultrajpg

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking A+D+Szelén

VitaKing-A-D-E-szelen

Vitaking Stress B-complex

Vitaking Stressz-B complex

Kosár