Now kalcium-magnézium kapszula - 120db
Now kalcium-magnézium kapszula - 120db
4.390 Ft

Now kalcium-magnézium kapszula – 120db

4.390 Ft

A kalcium, a magnézium és a D-vitamin hozzájárulhat a csontok egészségéhez. A kalcium és a magnézium segíthet az idegrendszer megfelelő működésében és a normál izomműködésben.

Mennyiségi kedvezmények

Készleten

Cikkszám: 25668 Kategóriák: , , , Címkék: , Gyártó:

Now Kalcium-magnézium kapszula

A kalcium, a magnézium és a D-vitamin hozzájárulhat a csontok egészségéhez. A kalcium és a magnézium segíthet az idegrendszer megfelelő működésében és a normál izomműködésben. A D-vitamin elősegítheti a kalcium és a foszfor felszívódását. A cink hozzájárulhat a sejtek védelméhez a káros oxidatív folyamatokkal szemben.

Kalcium

Az emberi szervezetben a legnagyobb mennyiségben megtalálható ásványi anyag, nagyrészt csontokban és a fogakban található, a többi a sejtekben és a sejtek közötti térben raktározódik. Megfelelő mennyiségben pótolva nagy szerepe van a normál véralvadásban, segíti az idegrendszerben az ingerületek közvetítését, a szívizom és a csontváz izmainak egészséges működését, összehúzódását, a csontozat és a fogak egészségének megőrzését. Hatását magnéziummal, foszforral és D-vitaminnal együtt fejti ki a legjobban.

Magnézium

Az egyik legfontosabb ásványi anyag a szervezet számára. Megtalálható a test összes sejtjében, szerepet játszik az anyagcsere minden folyamatában, az idegrendszer kiegyensúlyozott működésében. Folyamatos pótlásra rendkívül fontos, mivel a szervezet nem tudja előállítani. A szükséges mennyiség pótlása biztosítja a megfelelő csontfejlődést és az egészséges csontozat, izomzat fenntartását, hozzájárul a fogak erősségéhez. Segít a fáradékonyság, a kifáradás csökkentésében, a koncentráció- és viselkedészavarok megelőzésében, a pszichológiai egyensúly megőrzésében.

Összetevők 3 kapszulában:

  • D3-vitamin – 600NE
  • Kalcium (kalcium-karbonát és citrát) – 1000mg
  • Magnézium (magnézium-oxid és citrát) – 500mg
  • cink (cink-oxid) – 10mg

Javasolt adagolás:

napi 3×1 kapszula.

epid-immuntamogato-szirupjpg

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking A+D+Szelén

VitaKing-A-D-E-szelen

Vitaking Stress B-complex

Vitaking Stressz-B complex

Kosár