Olimp Labs Stress Control tabletta - 30db
Olimp Labs Stress Control tabletta - 30db
2.990 Ft 2.490 Ft
steinbergerimagep800x150jpg

 

Olimp Labs Stress Control tabletta – 30db

2.990 Ft 2.490 Ft

Az Olimp Labs Stress Control tabletta hatóanyai hozzájárulhatnak az idegrendszer erősítéséhez, a stressz, a kimerültség és a depresszió oldásához, a koncentráció javításához.

Mennyiségi kedvezmények

Készleten

Cikkszám: 57005 Kategóriák: , , , , Címkék: , , , , , Gyártó:
Akció! -10% BioCo termékekre! Kuponkód: BIOCO10

Olimp Labs Stress Control tabletta

Az aranygyökér hozzájárulhat a kimerülés csökkentéséhez, a szellemi- és fizikai teljesítőképesség növeléséhez, a stressz oldásához. Az astralagus segíthet az immunrendszer serkentésében. Az ashwagandha hozzájárulhat a krónikus stressz hatásainak csökkentéséhez, a koncentráció javításához. A ginzeng segíthet a krónikus fáradtság csökkentésében, a munkateljesítmény és a koncentráció javításában. A maca gyökér hozzájárulhat a idegrendszer teljesítményének növeléséhez. Az L-teanine segíthet a koncentráció fokozásában.

Aranygyökér

Úgynevezett adaptogén gyógynövény, segíti a szervezet és az idegrendszer alkalmazkodását a változásokhoz. Hatóanyagai javítják a központi idegrendszer működését, természetes antidepresszáns hatásúak, biztosítják az egészséges keringést és szívműködést. Abban nyújt segítséget elsősorban, hogy egy kialakult stresszhelyzetben egyensúlyba hozza az immunrendszert és a hormonok szintjét, megakadályozza a stressz által kiváltott káros hatású vegyületek szervezeten belüli rombolását. Eredményes lehet a depresszió, a szorongás kezelésében, csökkenti a fáradtságot, az alvászavarokat, javítja a rövid és hosszú távú memóriát, a koncentrálóképességet.

Ginzeng

Gyógyhatását elsősorban glikozidvegyületeinek köszönheti, melyek megszüntetik a stressz által okozott pszichés és fizikai tüneteket, egyben megnövelik a teljesítőképességet.  Normalizálja a belső folyamatokat: ahol szükséges, ott serkenti az immunrendszert, ahol túlműködés van, ott lenyugtat és kiegyenlít. Támogatja a mellékvese megfelelő működését, fokozza az agytevékenységet, emeli az adrenalin-kibocsátást, növeli az izmok energiafelhasználását, fokozza az endorfintermelést. A stressz okozta pszichés és testi problémák kezelésére, kimerültség, álmatlanság ellen, a vérnyomás- és vércukorszint természetes szabályozatására ajánlják leggyakrabban.

Magnézium

Az egyik legfontosabb ásványi anyag a szervezet számára. Megtalálható a test összes sejtjében, szerepet játszik az anyagcsere minden folyamatában, az idegrendszer kiegyensúlyozott működésében. Folyamatos pótlásra rendkívül fontos, mivel a szervezet nem tudja előállítani. A szükséges mennyiség pótlása biztosítja a megfelelő csontfejlődést és az egészséges csontozat, izomzat fenntartását, hozzájárul a fogak erősségéhez. Segít a fáradékonyság, a kifáradás csökkentésében, a koncentráció- és viselkedészavarok megelőzésében, a pszichológiai egyensúly megőrzésében.

Hatóanyagok 1 kapszulában:

  • Rózsagyökér 4% rosavinre standardizálva ((Rhodiola rosea L., Aranygyökér) – 100 mg
  • Astragalus 20% poliszacharidokra standardizálva (Astragalus membranaceus L.) – 100 mg
  • Ashwaghanda 1.5% vitanolidokra standardizálva (Withania somnifera) – 66,6 mg
  • Sziberiai ginseng 0.8% eleutherozidokra standardizálva (Eleutherococcus senticosus) – 33,3 mg
  • Maca 4:1 (Lepidium meyenii) – 33,3 mg
  • L-teanine – 33,3 mg
  • Magnézium – 100 mg
  • Pantoténsav (B5) – 30 mg
  • Piridoxin (B6) – 16,6 mg

Javasolt adagolás:

1 kapszula napi 1-3 alkalommal, étkezések után.

chillijpg

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking A+D+Szelén

VitaKing-A-D-E-szelen

Vitaking Stress B-complex

Vitaking Stressz-B complex

Kosár