Optima Aloe Vera  ital - 500ml
Optima Aloe Vera ital - 500ml
3.570 Ft

Optima Aloe Vera ital – 500ml

3.570 Ft

100% természetes aloe lé, közvetlenül az aloéból nyerik. Egyedülálló keveréke a teljes levélnek és a belső gélnek. Nem aloe porból készül.

Mennyiségi kedvezmények

Készleten

Cikkszám: 76802 Kategória: Címkék: , , Gyártó:

Optima Aloe Vera ital

100% természetes aloe lé, közvetlenül az aloéból nyerik. Egyedülálló keveréke a teljes levélnek és a belső gélnek. Nem aloe porból készül. Aloe ital egy természetes termék. Az íze, színe és sűrűsége változhat tételről tételre, de ez nem befolyásolja a termék minőségét és erősségét.

Aloe Vera

Az aloe vera fő hatóanyaga az uronsav, emellett több mint 200 értékes összetevőt, vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat, szénhidrátokat is tartalmaz. Erős gyulladáscsökkentő, méregtelenítő, fertőtlenítő hatású, baktérium-, vírus- és gombaölő. Segíti az immunrendszer megfelelő működését, kedvezően befolyásolja az allergiás tüneteket, segíti a szembetegségek, ízületi és reumás panaszok, a gyomorfekély, a bélgyulladás, a cukorbetegség és egyes bőrbetegségek gyógyítását. A pszichés állapotra is jótékony hatással van, emellett fokozza a fizikai állóképességet.

Összetétel:

Természetes aloe ital (aloin mentes) 99,99%, C-vitamin (antioxidáns) kálium-szorbát (tartósítószer)

Felhasználási javaslat:

Lehetőleg naponta kétszer 25 ml aloe levet fogyasszon (használja a kupakon lévő mérőedényt). Az aloe ital közvetlenül felhasználható a palackból. Vízzel vagy más folyadékkal is elkeverhető. Használat előtt felrázandó.

Figyelmeztetés:

A terméket nem javasoljuk terhes és szoptató anyáknak valamint a csecsemőknek. Lejárati idő az angol eredeti csomagoláson van feltüntetve. Felnyitás után két hónapig eltartható a hűtőben.

Származási ország: Anglia

nt-szerves-c-vitaminjpg

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking A+D+Szelén

VitaKing-A-D-E-szelen

Vitaking Stress B-complex

Vitaking Stressz-B complex

Kosár