Optima Goji bogyó sűrítmény OXY 3™ - 500ml
Optima Goji bogyó sűrítmény OXY 3™ - 500ml
4.990 Ft

Optima Goji bogyó sűrítmény OXY 3™ – 500ml

4.990 Ft

A goji bogyó segíthet az erőnlét növelésében, a fiatalos közérzet megőrzésében, az immunrendszer erősítésében. A likopin jellegzetes vörös színű karotinoid, amely hozzájárulhat a szabad gyökök semlegesítéséhez, antioxidáns hatású.

Mennyiségi kedvezmények

Készleten

Cikkszám: 60932 Kategória: Címkék: , Gyártó:

Optima Goji bogyó sűrítmény OXY 3™

A goji bogyó segíthet az erőnlét növelésében, a fiatalos közérzet megőrzésében, az immunrendszer erősítésében. A likopin jellegzetes vörös színű karotinoid, amely hozzájárulhat a szabad gyökök semlegesítéséhez, antioxidáns hatású. A rezveratrol a növények által termelt vegyület, amely védi a fertőzésektől.

Összetevők:

goji sűrítmény, OXY 3™ 10% (OXY 3™ egy Optima által szabadalmaztatott keveréke a vörös szőlőnek, likopinnek és a rezveratrolnak), antioxidáns: aszkorbinsav, tartósítószer: kálium-szorbát.

Goji

Ismert még: lícium (Lycium) gyümölcs, wolfberry, közönséges ördögcérna és farkasbogyó néven is. Hosszan tartó fiatalos közérzetet, szépséget, erőt és kitartást tulajdonítanak a goji fogyasztásának. 18-féle aminosavat és 21-féle ásványi anyagot is tartalmaz a nagy mennyiségű C-vitaminon kívül. Tradicionálisan az életkor meghosszabbítására, a fizikai erőnlét javítására és a szexuális potencia növelésére használják. Fokozza az immunrendszer működését, védi a szervezetet a káros szabad gyökök ellen. Kivételesen erős antioxidáns hatása szerepet játszhat az egészség hosszú távú megőrzésében és az egyik legjobb természetes betegségmegelőző gyümölccsé teszi. Speciális poliszacharid tartalma a sejtek védelmén kívül, hozzájárulhat olyan betegségek kockázatának csökkentéséhez, mint például stroke, infarktus, trombózis és a daganatos elváltozások. Megelőzheti a bőrrákot, illetve az időskori szembetegségeket a benne található béta-karotin, luteinnel és zeaxantinttal együtt. Ajánlott még álmatlanság, szorongás és szívritmuszavar természetes kezelésére.

nt-cotifibrajpg

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking A+D+Szelén

VitaKing-A-D-E-szelen

Vitaking Stress B-complex

Vitaking Stressz-B complex

Kosár