Optima Joint Compex Glükozamin gél - 125ml
Optima Joint Compex Glükozamin gél - 125ml
4.490 Ft

Optima Joint Compex Glükozamin gél – 125ml

4.490 Ft

A gél hatóanyagai segíthet az ízületek, csontok, porcok védelmében. A glükozamin hozzájárulhat az ízületi gyulladások és fájdalmak csökkentéséhez, a porcszövetek újraképződéséhez.

Mennyiségi kedvezmények

Készleten

Cikkszám: 60233 Kategóriák: , Címkék: , , , , Gyártó:

Optima Joint Compex Glükozamin gél

A gél hatóanyagai segíthet az ízületek, csontok, porcok védelmében. A glükozamin hozzájárulhat az ízületi gyulladások és fájdalmak csökkentéséhez, a porcszövetek újraképződéséhez. Az aloe vera fájdalomcsillapító hatású. Az ördögkarom segíthet az ízületi fájdalmak csökkentésében, a mozgási képességek növelésében. Az MSM szépségünk és egészségünk őre, szükséges az egészséges ízületekhez, kötőszövetekhez, fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatású.

Aloe verával, ördögkarommal és MSM-mel.

Kicsi gyermekeknél és terhesség alatt nem alkalmazható.

Glükozamin

A glükozamin a porcok közötti zselés állagú folyadékért felelős. Ha elkopik, akkor porckopás következik be és fokozatosan a mozgásképesség jelentős csökkenéséhez vezet. A glükozamin szerepet játszhat a szervezet ízületeiben lévő porc funkciójának és szerkezetének fenntartásában. A szervezetbeli hiányt pótolja a külső forrásból bevitt glükozamin. Rendszeres pótlása elengedhetetlen, mivel a szervezet saját maga nem állítja elő. Fogyasztása megelőzésként is javasolt sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek, túlsúlyosaknak. Segíti a porcszövetek újraképződését, a súrlódásnak kitett ízületek működését. Csökkenti az ízületi fájdalmakat, a gyulladásokat, biztosítja a szalagok, kötőszövetek rugalmasságát. Segít megőrizni az inak, ízületek és porcok egészségét. A tengeri eredetű táplálékokban, különösen a kagylókban fordul elő a legnagyobb mennyiségben, de a legtöbb élelmiszer tartalmaz kis mennyiségű glükozamint.

nt-szepsegvitamin-sliderjpg

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking A+D+Szelén

VitaKing-A-D-E-szelen

Vitaking Stress B-complex

Vitaking Stressz-B complex

Kosár