Sanct Bernhard Shiitake gomba kapszula - 180db
Sanct Bernhard Shiitake gomba kapszula - 180db
5.540 Ft

Sanct Bernhard Shiitake gomba kapszula – 180db

5.540 Ft

Mennyiségi kedvezmények

A shiitake gomba hozzájárulhat az egészség védelméhez, a test és a lélek frissítéséhez, az immunrendszer erősítéséhez, a baktériumok és a vírusok szaporodásának gátlásához, a daganatos megbetegedések megelőzéséhez.

Készleten

Cikkszám: 25648 Kategória: Címkék: , Gyártó:

Sanct Bernhard Shiitake gomba kapszula

A shiitake gomba hozzájárulhat az egészség védelméhez, a test és a lélek frissítéséhez, az immunrendszer erősítéséhez, a baktériumok és a vírusok szaporodásának gátlásához, a daganatos megbetegedések megelőzéséhez. Jótékony hatással lehet a koleszterin- és a vércukorszintre, segíthet a szervezet méregtelenítésében, a hurutos megbetegedések kezelésében.

100 g shiitake 12,5 g fehérjét, 1,6 g zsírt, 65,5 g szénhidrátot, 5,5 g rostot, 16 mg kalciumot, 200 mg foszfort, 0,39 mg vasat és 10 mg niacint (B3 vitamin), valamint 15,8 százalékban vizet tartalmaz.

Shiitake

Egészségvédő és gyógyító hatását elsősorban különleges szénhidrát-összetételének köszönheti. Legfontosabb poliszacharidja az úgynevezett lentinan, amely képes meggátolni a baktériumok és a vírusok szaporodását. További értékes vegyületei az 1,3-β-glükán és az emitanin, valamint az KS-2-nek nevezett, aminosavval is rendelkező poliszacharid, amely igazoltan kiemelkedő immunerősítő, gyulladáscsökkentő hatású. A gomba hatóanyagainak köszönhetően az immunrendszer olyan extra védelemhez és megerősítéshez juthat, amely állapotban a legyengült szervezet képes küzdeni a betegségek ellen, javítva az életminőségen, általános közérzeten, a gyógyulási esélyeken.

Hatóanyagok 9 kapszulában:

  • Shiitake por – 3420mg
  • Cink – 9mg

Összetevők:

Shiitake por /77,4%/, zselatin, cinkélesztő, magnéziumsztarát.

Javasolt adagolás:

napi 9 kapszula.

nt-koenzim-q1053jpg

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking A+D+Szelén

VitaKing-A-D-E-szelen

Vitaking Stress B-complex

Vitaking Stressz-B complex

Kosár