Sanct Bernhard spirulina alga kapszula - 360db
Sanct Bernhard spirulina alga kapszula - 360db
6.360 Ft

Sanct Bernhard spirulina alga kapszula – 360db

6.360 Ft

Mennyiségi kedvezmények

A vitaminokban, ásványi anyagokban, fehérjében és aminosavakban gazdag spirulina alga hozzájárulhat az immunrendszer megfelelő működéséhez, a szervezet méregtelenítéséhez, lúgosításához.

Készleten

Cikkszám: 25649 Kategória: Címke: Gyártó:

Sanct Bernhard Spirulina alga kapszula 

A vitaminokban, ásványi anyagokban, fehérjében és aminosavakban gazdag spirulina alga hozzájárulhat az immunrendszer megfelelő működéséhez, a szervezet méregtelenítéséhez, lúgosításához. Jótékony hatással lehet a vérnyomásra, segíthet az éhségérzet csökkentésében, az agyműködés serkentésében, a rák megelőzésében.

Spirulina

Az algák közül kimagasló a spirulina tápértéke, nemcsak a hiánybetegségeket előzheti meg, de kiváló méregtelenítő, salaktalanító és betegség-megelőző hatású. Az összes, az emberi szervezet számára szükséges fehérjét, vitamint, ásványi anyagot és aminosavat tartalmazza, természetes, könnyen emészthető formában. Magas klorofilltartalmával képes az olyan káros anyagok megkötésére és kivezetésére, ami az élelmiszerekkel, gyógyszerekkel, a szennyezett levegővel, a cigarettafüsttel vagy a vegyi anyagokkal kerül a szervezetbe. Befolyással van a hisztamintermelésre, ezzel az allergiás reakciók csökkentésére is alkalmazható.

Hatóanyagok 1 kapszulában:

  • B12-vitamin (canokobalamin) – 0,66µg
  • Spirulina alga – 300mg

Összetevők:

Spirulina por/80%/, zselatin.

nt-c-porjpg

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking A+D+Szelén

VitaKing-A-D-E-szelen

Vitaking Stress B-complex

Vitaking Stressz-B complex

Kosár