Scitec Nutrition Arthroxon Plus kapszula - 108db
Scitec Nutrition Arthroxon Plus kapszula - 108db
6.990 Ft
specchiasol-immuntamogato-800x150jpgjpg

 

Scitec Nutrition Arthroxon Plus kapszula – 108db

6.990 Ft

A Scitec Nutrition Arthroxon Plus egy komplex ízület-karbantartást támogató formula, 8 komponensű összetevő-mátrix-szal, amely a megszokottak mellett, speciális hatóanyagokat is tartalmaz.

Mennyiségi kedvezmények

Készleten

Cikkszám: 44094 Kategóriák: , , Címkék: , Gyártó:
Akció! -10% BioCo termékekre! Kuponkód: BIOCO10

Scitec Nutrition Arthroxon Plus kapszula

A Scitec Nutrition Arthroxon Plus egy komplex ízület-karbantartást támogató formula, 8 komponensű összetevő-mátrix-szal, amely a megszokottak mellett, speciális hatóanyagokat is tartalmaz. A NEM® (natural egg membrane – természetes tojáshéj-membrán) használata az ilyen típusú formulákban, tanulmányokkal megalapozott. A tojáshéj-membrán természetes forrása a glükozamin, kondroitin, hialuronsav kombinációnak. A Scitec Nutrition Arthroxon Plus ezen kívül tartalmazza a preferált II. típusú kollagént, valamint közvetlenül is hozzáadtuk a jól ismert és népszerű glükozamin szulfátot, kondroitin szulfátot, és MSM-t. A termék C-vitaminnal és mangánnal van megerősítve. A mangán hozzájárul a normál kötőszövet-képződéshez és a csontok normál állapotának fenntartásához.* A C-vitamin hozzájárul a porcok, az erek, a fogíny, a fogak és a bőr normál állapotához szükséges normál kötőszövet-képződéshez.*

*Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által tudományosan bizonyított, és az Európai Bizottság (EC) által engedélyezett állítások.

Összetétel adagonként (1 adag = 5 kapszula):

  • C-vitamin – 60mg
  • mangán – 0,5mg
  • Arthroxon Plus szuper mátrix – 3212mg (glükózamin-szulfát 2 KCl, kondoritin-szufát, hidrolizált csirkekollagén II. típusú (52%-os), metil-szulfonil-metán (MSM), NEM® (természetes tojáshéj membrán), aszkorbinsav, hialuronsavmangán-szulfát-monohidrát)

Használati utasítás:

Naponta 5 kapszula Scitec Nutrition Arthroxon Plus bevétele ajánlott étkezés közben.

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

vk-liquid-alapjpg
vk-gymnemajpg
vk2-d-k-cseppjpg

Kosár