Swanson Rhodiola Rosea - Aranygyökér kivonat - 100db
Swanson Rhodiola Rosea - Aranygyökér kivonat - 100db
7.480 Ft

Swanson Rhodiola Rosea – Aranygyökér kivonat – 100db

-10% kupon kedvezmény BioTech USA termékekre! Kuponkód: BIOTECH10 Tovább...

Swanson Rhodiola Rosea – Aranygyökér kivonat – 100db

7.480 Ft

Az aranygyökér hozzájárulhat az állóképesség javításához, a fizikai és a mentális funkció serkentéséhez, a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához, a sejtek védelméhez.

Készleten, azonnal szállítható

Cikkszám: 129 Kategória: Címke: Gyártó:

Swanson Rhodiola Rosea – Aranygyökér kivonat kapszula

Az aranygyökér hozzájárulhat az állóképesség javításához, a fizikai és a mentális funkció serkentéséhez, a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához, a sejtek védelméhez. Segíthet a keringési rendszer egészséges működésében.

Aranygyökér

Úgynevezett adaptogén gyógynövény, segíti a szervezet és az idegrendszer alkalmazkodását a változásokhoz. Hatóanyagai javítják a központi idegrendszer működését, természetes antidepresszáns hatásúak, biztosítják az egészséges keringést és szívműködést. Abban nyújt segítséget elsősorban, hogy egy kialakult stresszhelyzetben egyensúlyba hozza az immunrendszert és a hormonok szintjét, megakadályozza a stressz által kiváltott káros hatású vegyületek szervezeten belüli rombolását. Eredményes lehet a depresszió, a szorongás kezelésében, csökkenti a fáradtságot, az alvászavarokat, javítja a rövid és hosszú távú memóriát, a koncentrálóképességet.

Hatóanyagok 1 kapszulában:

  • Aranygyökér – 400mg

Javasolt adagolás:

napi 1 kapszula.

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, ilyen tulajdonságra utalni.

WTN ciklusbarát krém és kapszula

Lipovita -25% kedvezménnyel!

Lipovita Folyékony Liposzómás C-vitamin -25% kedvezménnyel!

Novo C Plus és Komplex

Újdonság: Novo C Plus Komplex

Kosár