ViroStop orrspray - 20ml
ViroStop orrspray - 20ml
2.990 Ft 2.790 Ft
wtnplakatciklusbaratfekvo800jpg

 

ViroStop orrspray – 20ml

2.990 Ft 2.790 Ft

A ViroStop orrspray védőbevonatot képez a nyálkahártyán, így már az első vonalban, fizikai úton akadályozhatja meg a kórokozók behatolását, ezáltal természetes gát szabhat a vírusok és baktériumok ellen.

Mennyiségi kedvezmények

Készleten

Cikkszám: 111106 Kategóriák: , Címkék: , , ,
Akció! -10% BioCo termékekre! Kuponkód: BIOCO10

ViroStop orrspray

Természetes gát a vírusok és baktériumok ellen. Védőbevonatot képez a nyálkahártyán, így már az első vonalban, fizikai úton akadályozza a kórokozók behatolását.

Bodorrózsa

A Cistus incanus kivonata számtalan fontos anyagot tartalmaz, ezek közül is a kiemelkedik a kalcium, a magnézium, a cink és a vas. A magas polifenol tartalmának köszönhetően képes megakadályozni a vírusok sejtekbe való jutását és elszaporodását. A növény magas antioxidáns tartalmának köszönhetően kiváló immunerősítő és gyulladáscsökkentő is egyben. A bodorrózsa elsősorban egy kiváló vírusellenes szer, amelyet főként megfázásos és influenzás tünetek enyhítésére, valamint kezelésére alkalmaznak. Antioxidáns hatásának köszönhetően képes semlegesíteni a káros szabad gyököket, így különféle betegségek kialakulása előzhető meg segítségével. Növeli az immunvédelmet, valamint salaktalanító hatása lévén segítheti a szervezetet megújulni. Nyákoldó hatású így hatékony segítség lehet a hörghurutnál és a köhögéseknél egyaránt. Továbbá a bizonyított egészségre gyakorolt hatásai mellett a bodorrózsa a szépségre is pozitív hatással van, ugyanis javítja a bőrképet és az öregedési folyamatok lassítására is pozitív hatással lehet. Vagyis a bodorrózsa sokoldalúan képes segíteni a vírusok elleni küzdelmet. Segítségével a nyálkahártya betegségei mellett a gyomor- és bélbetegségek, a körömbetegségek, de még a nemi betegségek ellen is alkalmazható.

  • A Cistus creticus (bodorrózsa) hatóanyag hatásos kémiai-fizikai védelmet nyújt, így nemcsak kezelésre, hanem a megelőzésre is alkalmas,
  • aktívan tisztítja az orrüregeket,
  • hidratálja az orrnyálkahártyát – és ezáltal megakadályozza az orr kiszáradását,
  • segít helyreállítani az orrnyálkahártya funkcióit és javítja az orrlégzést.

Vizsgálatok kimutatták, hogy a vírusokat gátló, legfontosabb komponensek a következők: triterpének, szaponinok, tannin és a polifenolok.

A cistus creticus kivonat nagy mennyiségben tartalmaz poláros vegyületeket, a poláros és apoláros vegyületek aránya nagyobb mint 5. Ennek következtében ezek a vegyületek jól adszorbeálódnak a vírusok és sejtek felszínére, növelve a közvetlen gátló hatást. A kémiai vizsgálatok azt is bizonyították, hogy az alábbi vegyületekből jelentős mennyiséget tartalmaz a kivonat: tannin, triterpén falavonoidok és szaponinok.

A cistus kivonat nem csupán a vírusok növekedésének folyamatát gátolja, hanem a vírus fertőzés által kiváltott kóros immunológia reakciókat is helyes irányba tereli. A súlyos vírusfertőzések esetében ugyanis gyakran felborul a szervezet immunológia válaszképességének a megfelelő koordinálása.

A SARS, a MERS és madárinfluenza megbetegedések esetében ezt az un. „citokin viharnak” nevezik a tudósok. Az immunrendszernek a vírusfertőzés gyógyítása érdekében termelt ún. gyulladásos citokinek (Pl IL6, TNF alfa stb) korlátok nélküli termelése gyakran nagyobb problémát okoz mint maga a vírus fertőzés. A cistus kivonat azt az kóros immunológiai folyamatot is képes megelőzni, így két fontos támadáspontos segít a betegség súlyosságának csökkentésében.

Alkalmazása:

A ViroStop orrspray használatát kezdje rögtön a megfázás első jeleinél, mint a tüsszögés, orrnyálkahártya kiszáradása, mielőtt a betegség kialakulna. Szintén használja, ha fertőzés veszélyének van kitéve. A ViroStop orrspray használata felnőttek és 6 év feletti gyermekek számára ajánlott.

  • Megelőzés esetén: 1-2 x naponta 1 befúvás mindkét orrlyukba.
  • Kialakult megbetegedés esetén: 3 x naponta 1 befúvás mindkét orrlyukba.

Szálljon szembe a vírusokkal és a baktériumokkal a ViroStop készítményeinek segítségével!

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking A+D+Szelén

VitaKing-A-D-E-szelen

Vitaking Stress B-complex

Vitaking Stressz-B complex

Kosár