Vitaking Magne Trio Mg + K2 + D3-vitamin kapszula - 30db
Vitaking Magne Trio Mg + K2 + D3-vitamin kapszula - 30db
2.390 Ft
gynophilus-800jpg

 

Vitaking Magne Trio Mg + K2 + D3-vitamin kapszula – 30db

2.390 Ft

A magnézium citrát, K2- és D3-vitamin együttesen hozzájárulhatnak az ásványi anyagok csontokba való beépüléséhez, segíthetnek a csontritkulás megelőzésében, a csontok és fogak épségének megőrzésében.

Mennyiségi kedvezmények

Készleten

Cikkszám: 77286 Kategóriák: , , Címkék: , , , , , , Gyártó:

Vitaking Magne Trio Mg + K2 + D3-vitamin kapszula

A magnézium citrát, K2- és D3-vitamin együttesen hozzájárulhatnak az ásványi anyagok csontokba való beépüléséhez, segíthetnek a csontritkulás megelőzésében, a csontok és fogak épségének megőrzésében.

Magnézium

Az egyik legfontosabb ásványi anyag a szervezet számára. Megtalálható a test összes sejtjében, szerepet játszik az anyagcsere minden folyamatában, az idegrendszer kiegyensúlyozott működésében. Folyamatos pótlásra rendkívül fontos, mivel a szervezet nem tudja előállítani. A szükséges mennyiség pótlása biztosítja a megfelelő csontfejlődést és az egészséges csontozat, izomzat fenntartását, hozzájárul a fogak erősségéhez. Segít a fáradékonyság, a kifáradás csökkentésében, a koncentráció- és viselkedészavarok megelőzésében, a pszichológiai egyensúly megőrzésében.

K-vitamin

A K-vitamin legfontosabb feladata a véralvadás megfelelő elősegítése és az ásványi anyagok csontokba való beépülésének, az egészséges csontozat fenntartásának biztosítása. A D-vitaminnal együtt gondoskodik róla, hogy a fehérjék beépülhessenek a csontokba, és megkössék a létfontosságú ásványi anyagokat, különösen a kalciumot és a foszfort. A szükséges mennyiségű K-vitamin a normál csontozat fenntartásával kiemelten segítheti a csontritkulás, a gyakori csonttörések megelőzését.

D-vitamin

A megfelelő mennyiségű D-vitamin pótlása hozzájárul a kalcium és a foszfor felszívódásához és hasznosulásához a szervezetben, ezzel kiemelt szerephez jut a csontok és a fogak megerősítésében, továbbá lehetővé teszi az izmok és az ízületek megfelelő működését. A D-vitamin hatékonyan segíti az immunrendszer egészséges működését, így megnövelheti a szervezet természetes védekező képességét a fertőzésekkel, betegségekkel szemben.

Vitaking Magne Trio Mg + K2 + D3-vitamin

Vitaking Magnetrio

Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula az esti étkezéssel

Hozzászólások, vélemények

Írja meg elsőként tapasztalatát, véleményét és értékelését a termékről!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

Komplex immunerősítő készítmény

Jutavit Béta Glukan (Béta-Glükán) komplex

A feszesebb és rugalmasabb bőrét

Jutavit Hialuron Forte

Az ízületek, porcok és csontok egészségéért

Jutavit Porc-Csont & Izom komplex 9

Kosár