Vitapaletta Csont komplex kapszula - 90db
Vitapaletta Csont komplex kapszula - 90db
2.490 Ft

Vitapaletta Csont komplex kapszula – 90db

2.490 Ft

Mennyiségi kedvezmények

A Csont komplex készítmény hatóanyagai, a kalcium, a K2-vitamin és a D3-vitamin szükségesek a normál csontozat fenntartásához, az egészséges fogazathoz és hozzájárul a normál izomműködéshez.

Készleten

Cikkszám: 108769 Kategória: Címkék: , , Gyártó:

Vitapaletta Csont komplex kapszula

A készítmény hatóanyaga, a kalcium szükséges a normál csontozat fenntartásához és hozzájárul a normál izomműködéshez. A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat, az egészséges izomfunkció és a normál fogazat fenntartásához, valamint az immunrendszer normál működéséhez. A K-vitamin részt vesz a normál csontozat fenntartásában.

Adagolás:

Felnőttek számára napi 1-2 kapszulát bőséges folyadékkal javasolt bevenni.

Kalcium

Az emberi szervezetben a legnagyobb mennyiségben megtalálható ásványi anyag, nagyrészt csontokban és a fogakban található, a többi a sejtekben és a sejtek közötti térben raktározódik. Megfelelő mennyiségben pótolva nagy szerepe van a normál véralvadásban, segíti az idegrendszerben az ingerületek közvetítését, a szívizom és a csontváz izmainak egészséges működését, összehúzódását, a csontozat és a fogak egészségének megőrzését. Hatását magnéziummal, foszforral és D-vitaminnal együtt fejti ki a legjobban.

D-vitamin

A megfelelő mennyiségű D-vitamin pótlása hozzájárul a kalcium és a foszfor felszívódásához és hasznosulásához a szervezetben, ezzel kiemelt szerephez jut a csontok és a fogak megerősítésében, továbbá lehetővé teszi az izmok és az ízületek megfelelő működését. A D-vitamin hatékonyan segíti az immunrendszer egészséges működését, így megnövelheti a szervezet természetes védekező képességét a fertőzésekkel, betegségekkel szemben.

K-vitamin

A K-vitamin legfontosabb feladata a véralvadás megfelelő elősegítése és az ásványi anyagok csontokba való beépülésének, az egészséges csontozat fenntartásának biztosítása. A D-vitaminnal együtt gondoskodik róla, hogy a fehérjék beépülhessenek a csontokba, és megkössék a létfontosságú ásványi anyagokat, különösen a kalciumot és a foszfort. A szükséges mennyiségű K-vitamin a normál csontozat fenntartásával kiemelten segítheti a csontritkulás, a gyakori csonttörések megelőzését.

Hatóanyag 1 kapszulában:

  • Kalcium 200mg
  • K2-vitamin 50 mcg
  • D3-vitamin 25mcg

Összetevők:

Kalcium-karbonat, szójaolaj, zselatin, nedvesítőszer (glicerin), emulgeálószer (szójalecitin), menakinon-7 (K2-vitamin), tisztított víz, fényezőanyag (méhviasz), szinezék (titán-dioxid), kolekalciferol (D3-vitamin).

nt-mega-omega-3jpg

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking A+D+Szelén

VitaKing-A-D-E-szelen

Vitaking Stress B-complex

Vitaking Stressz-B complex

Kosár