Vitapaletta D-Mannóz por - 60g
Vitapaletta D-Mannóz por - 60g
3.450 Ft
Akció!

Vitapaletta D-Mannóz por – 60g

3.450 Ft

Mennyiségi kedvezmények

A D-mannóz alkalmazása jótékonyan hathat az E.coli okozta húgyúti fertőzések (felfázás) és makacs, folyton visszatérő hólyaghurut esetén is. Míg az antibiotikum nemcsak az e-colit, hanem a húgyhólyag létfontosságú baktériumait is megöli, addig a mannóz ezt nem teszi, így segít megőrizni a szervezet egyensúlyát.

Átmeneti készlethiány, jelenleg nem rendelhető

Értesítést kérek, ha újra rendelhető a termék:

Vitapaletta D-Mannóz por

D-Mannóz étrend-kiegészítő por, magas és komplex hatóanyag tartalommal.

A D-mannóz alkalmazása jótékonyan hathat az E.coli okozta húgyúti fertőzések (felfázás) és makacs, folyton visszatérő hólyaghurut esetén is.

A E.coli baktérium okozza a húgyúti fertőzések mintegy 80-90 százalékát. Az E.coli baktérium hozzátartozik az emberi bélrendszer nomális bélflórájához, de még ez a normális E.coli sem szabadna, hogy a húgyhólyagban vagy a húgyutakban tartózkodjon. Ezeken a területeken osztódva és sokszorozódva, nemkívánatos gyulladásokat okozhat.

Az E.coli „sejtfala” apró ujjszerű kitüremkedésekkel van teli. Az E.coli képes hozzátapasztani a baktériumokat a húgyutak és a húgyhólyag belső falához, és ezért nem tudja kimosni a vizelet.

A mannóz az antibiotikumokkal szemben számos előnnyel bír. Míg az antibiotikum nemcsak az e-colit, hanem a húgyhólyag létfontosságú baktériumait is megöli, addig a mannóz ezt nem teszi, így segít megőrizni a szervezet egyensúlyát. A mannóz ráadásul nemcsak a fertőzések kezelésében, hanem azok megelőzésében is rendkívül hatékony.

Aktív hatóanyag1 mérőkanál porban (2 g):

  • D-Mannóz 2000 mg

Összetevők:

D-mannóz

Javasolt fogyasztás:

napi 1-2 mérőkanál D-mannóz, folyadékban oldva. A mérőkanál a flakonban található.

Figyelmeztetés: A felhasználási javaslatban megadott mennyiségetne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesítia kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészségeséletmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó!

biomenu-800x345jpg

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking A+D+Szelén

VitaKing-A-D-E-szelen

Vitaking Stress B-complex

Vitaking Stressz-B complex

Kosár