Vitapaletta Porc Optimo kapszula - 66db
Vitapaletta Porc Optimo kapszula - 66db
2.995 Ft 2.290 Ft

Vitapaletta Porc Optimo kapszula – 66db

Akció!

Vitapaletta Porc Optimo kapszula – 66db

2.995 Ft 2.290 Ft

A porc optimo filmtabletta alkalmazása javasolt ízületi betegség következtében kialakuló porc és ízületi rendellenesség esetén a különleges táplálkozási igények kielégítésére. A glükozamin segíti a súrlódásnak kitett ízületi szövetek működését és a porcszövetek újraképződését.

Mennyiségi kedvezmények

Átmeneti készlethiány, jelenleg nem rendelhető

Értesítést kérek, ha újra rendelhető a termék:

Vitapaletta Porc Optimo kapszula

A porc optimo filmtabletta alkalmazása javasolt ízületi betegség következtében kialakuló porc és ízületi rendellenesség esetén a különleges táplálkozási igények kielégítésére.

Fogyasztása ízületi betegségben szenvedőknek ajánlott.

Glükozamin

(glucosamine) segíti a súrlódásnak kitett ízületi szövetek működését és a porcszövetek újraképződését.

Az ízületi szövetekben és a porcszövetekben található az elasztikus rostokkal együtt. Természetes szénhidrát, az ízületek kenőanyagának egyik legfőbb alkotóeleme. Megköti a vizet, hidratálja a sejtek közötti állományt, ezzel biztosítja a súrlódásnak kitett ízületek rugalmasabb működését. Nemcsak az ízületek mozgását és a porcszövetek újraképződését segíti elő, de tápanyagul is szolgál a sejtek számára, ezért egy része folyamatosan elhasználódik a természetes anyagcsere-folyamatok során. Pótlása nagyon fontos, főleg idősebb korban, vagy állandó megterhelés alatt fiatalon is, mert a szükséges mennyiséget a szervezet nem képes előállítani.

A kondroitin a porc egyik fő alkotóeleme, amelyet kiváló vízmegkötő képesség jellemez. Ezáltal biztosítja a porc mechanikus-elasztikus tulajdonságait. Elsősorban sportolóknak, idősebbeknek és nehéz fizikai munkát végzőknek ajánlják.

Az MSM, methyl-sulfonyl-metan, úgy hangzik, mint egy szintetikus vegyület neve, ennek ellenére egy a természetben előforduló, a ként szerves kötésben tartalmazó vegyület, mely az emberi étrendben és az összes gerinces táplálékában megtalálható és minden élő szervezetben jelen van.

A C-vitamin hozzájárul a normál kollagén képződéshez és ezen keresztül a porcok normál állapotának, működésének fenntartásához.

Összetétel 1 tablettában:

  • Glükozamin-szulfát: 500 mg,
  • Kondroitin-szulfát: 200 mg,
  • MSM: 300 mg,
  • C-vitamin: 20 mg,
  • II. típusú kollagén: 10 mg

Adagolás:

napi 3 tabletta

Hozzászólások, vélemények

Írja meg elsőként tapasztalatát, véleményét és értékelését a termékről!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

Kosár