Vitapaletta Uromax Tőzegáfonya, Aranyvessző és Echinacea kapszula - 60db
Vitapaletta Uromax Tőzegáfonya, Aranyvessző és Echinacea kapszula - 60db
2.840 Ft
Akció!

Vitapaletta Uromax Tőzegáfonya, Aranyvessző és Echinacea kapszula – 60db

2.840 Ft

Mennyiségi kedvezmények

Tőzegáfonya, Aranyvessző és Echinacea kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula. A hatóanyagok hozzájárulnak az alsó húgyúti szervek egészségének megőrzéséhez. A tőzegáfonya a húgyúti fertőzések, visszatérő felfázások természetes gyógyszere.

Készleten

Cikkszám: 111313 Kategória: Címkék: , , , Gyártó:

Vitapaletta Uromax Tőzegáfonya, Aranyvessző és Echinacea kapszula

Tőzegáfonya, Aranyvessző és Echinacea kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula. A hatóanyagok hozzájárulnak az alsó húgyúti szervek egészségének megőrzéséhez.

Tőzegáfonya

A húgyúti fertőzések, visszatérő felfázások természetes gyógyszere. Megelőzésre és már kialakult fertőzésre is hatékony. Növényi kivonatai olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek gátolják a kórokozók megtapadását, így azok nem képesek megmaradni a húgyutakban, a húgyhólyag falán és fertőzést okozni. Erős antibakteriális hatásával, valamint hippursavtartalmával a jelenlévő baktériumok szaporodását is megakadályozza, ezáltal is csökkenti a fertőzés kialakulásának esélyét, illetve a fertőzés súlyosbodását. Csillapítja a betegséggel járó fájdalmat, enyhíti az égető érzést, a viszketést, kiirtja a baktériumokat.

Aktív hatóanyagok 1 kapszulában:

  • Tőzegáfonya kivonat 95 mg
    – ebből proantocianidin 18 mg
  • Aranyvessző kivonat 20 mg
  • Echinacea purpurea (kasvirág) kivonat 15 mg

Összetevők:

napraforgó olaj, kapszulahéj (zselatin, nedvesítőszer: glicerin, tisztított víz, színezék: vörös vas-oxid), tőzegáfonya (Vaccinium macrocarpon) kivonat, emulgeálószer (napraforgó lecitin), fényezőanyag (méhviasz), aranyvessző (Solidago virgaurea) kivonat, kasvirág (Echinacea purpurea) kivonat

Javasolt fogyasztás:

napi 1 kapszula, bő folyadékkal.

Figyelmeztetés: A felhasználási javaslatban megadott mennyiségetne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesítia kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészségeséletmódot. A flakon szilikagéllel megtöltött tasakottartalmaz, mely nedvességmegkötésre szolgál,fogyasztásra alkalmatlan, ne egye meg!Gyermekek elől elzárva tárolandó!

natur-tanya-noi-egyensuly-komplex-800x345jpg

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking A+D+Szelén

VitaKing-A-D-E-szelen

Vitaking Stress B-complex

Vitaking Stressz-B complex

Kosár