Walmark Proenzi Flexi tabletta - 30db
Walmark Proenzi Flexi tabletta - 30db
4.850 Ft

Walmark Proenzi Flexi tabletta – 30db

4.850 Ft

A Walmark Proenzi FLEXI összetevői jótékony hatással vannak az ízületek egészségére, a csontok, a porcok és az izmok egészségének mindennapi támogatására. Javasolt már a 30-as években elkezdeni az ízületekről való gondoskodást.

Mennyiségi kedvezmények

Készleten

Cikkszám: 109989 Kategória: Címkék: , , , , , , , , Gyártó:

Walmark Proenzi Flexi tabletta

A Walmark Proenzi FLEXI összetevői jótékony hatással vannak az ízületek egészségére, a csontok, a porcok és az izmok egészségének mindennapi támogatására.

Javasolt már a 30-as években elkezdeni az ízületekről való gondoskodást, de alkalmazhatják fiatalabbak is, amikor ízületeik nagyobb terhelésnek vannak kitéve (fizikai aktivitás, túlsúly, nehéz fizikai munka).

Mangán

Olyan ásványi anyag, amelyre az emberi szervezetnek igen kis mennyiségben van szüksége, de számos élettani folyamat működéséhez elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű bevitele. Hozzájárul az oxidatív stressz csökkentéséhez, a szervezetben jelenlévő káros szabad gyökök semlegesítéséhez, ezáltal fontos antioxidáns szerepet tölt be. A kötőszövetek és a csontozat egészségének fenntartásában is részt vesz.

Magnézium

Az egyik legfontosabb ásványi anyag a szervezet számára. Megtalálható a test összes sejtjében, szerepet játszik az anyagcsere minden folyamatában, az idegrendszer kiegyensúlyozott működésében. Folyamatos pótlásra rendkívül fontos, mivel a szervezet nem tudja előállítani. A szükséges mennyiség pótlása biztosítja a megfelelő csontfejlődést és az egészséges csontozat, izomzat fenntartását, hozzájárul a fogak erősségéhez. Segít a fáradékonyság, a kifáradás csökkentésében, a koncentráció- és viselkedészavarok megelőzésében, a pszichológiai egyensúly megőrzésében.

C-vitamint tartalmaz, mely hozzájárul a normál kollagénképződéshez, és ezen keresztül a porcok és a csontok egészségének megőrzéséhez.

C- és B6-vitamint, valamint magnéziumot tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

A B6-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, valamint a normál fehérje- és glikogén-anyagcserében.

ASU (avokádó és szójaolaj nem szappanosodó összetevői): természetes eredetű összetevő európai szakértők ajánlásával

Robuvit® (kocsányos tölgyfa kivonat): a legújabb trendek és a tradíció összekapcsolódása egy minőségi szabadalmaztatott kivonatban, melyet polifenoltartalomra standardizáltak.

Hatóanyagok 1 tablettában:

  • ASU (avokádó és szójaolaj nem szappanosodó összetevői) 300 mg
  • Robuvit (kocsányos tölgyfa kivonat) 20 mg
  • C-vitamin 24 mg
  • Mangán 0,6 mg
  • B6-vitamin 0,42 mg
  • Magnézium 56,2 mg

Ajánlott adagolás:

napi 1 tabletta, lehetőleg étkezés után, vízzel leöblítve. A készítmény folyamatosan is alkalmazható.

nt-himalaja-so-fejlecjpg

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking A+D+Szelén

VitaKing-A-D-E-szelen

Vitaking Stress B-complex

Vitaking Stressz-B complex

Kosár