WTN B-vitamin komplex - megújult összetétellel - 60db
WTN B-vitamin komplex - megújult összetétellel - 60db
8.880 Ft

WTN B-vitamin komplex – megújult összetétellel – 60db

8.880 Ft

A B-vitaminok hozzájárulhatnak a normál anyagcseréhez, az idegrendszer egészséges működéséhez, az energiaszint növeléséhez. Jótékony hatással lehet az agy működésére, a bőr állapotára.

Mennyiségi kedvezmények

Készleten

Cikkszám: 84722 Kategória: Címke: Gyártó:

A B-vitaminok hozzájárulhatnak a normál anyagcseréhez, az idegrendszer egészséges működéséhez, az energiaszint növeléséhez. Jótékony hatással lehet az agy működésére, a bőr állapotára.

B-vitamin

Vízben oldódó vitamincsalád. Többféle, a szervezet számára fontos B-vitamin alkotja, egymással együttműködve, közösen fejtik ki a hatásukat, felszívódásuk is jobb együtt, mint külön-külön. Vízoldékony vitaminok lévén a vérrel és a vizelettel gyorsan kimosódnak, ezért rendszeres pótlásuk elengedhetetlen.  B-vitamin -komplexként legnagyobb szerepük az idegrendszerben, az emésztőrendszerben és a bőr egészségének megőrzésében mutatkozik. Ezek a vitaminok szolgáltatják a sejtek számára az energiát, a bevitt táplálékból alakítják át. Segítenek fenntartani az idegek, a máj, a bőr, a szem és a haj egészségét, az izmok megfelelő mozgását, a gyomor- és bélrendszer szabályos működését, valamint normál agyműködést biztosítanak.

B3-vitamin

A niacianid (B3 vitamin) legfőbb hatását a vér megfelelő koleszterintszint szabályozásában fejti ki, segít a szervezet számára kinyerni az energiát a szénhidrátokból, zsírokból és fehérjékből, részt vesz a szövetlégzés és a méregtelenítés folyamatában, továbbá az oxidációs folyamatokat irányító enzimek fontos alkotórésze. Megfelelő mennyiségű pótlására hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a fáradtságérzet, kifáradás csökkentéséhez, a bőr és a nyálkahártyák egészségéhez. Különösen az állati fehérjét nem fogyasztó vegetáriánusoknak, a fogamzásgátló tablettát szedőknek és a rendszeresen alkoholt fogyasztóknak kell odafigyelnie a pótlásra, mert náluk könnyebben kialakulhat B3 vitaminhiány.

Aktív komponensek 1 kapszulában: NRV %*

  • B1-vitamin (tiamin-hidroklorid) 50 mg 4548 %
  • B2-vitamin (riboflavin) 25 mg 1785 %
  • B3-vitamin (niacinamid) 25 mg 157 %
  • B5-vitamin (calcium-D-pantotenát) 200 mg 3333 %
  • B6-vitamin (piridoxál-5-foszfát (P5P)) 50 mg 3571 %
  • B7-vitamin (D-biotin) 500 mcg 1000 %
  • B12-vitamin (metil-kobalamin) 200 mcg 8000 %
  • Kolin (kolin-bitartarát) 82 mg –
  • Myo-inozitol 50 mg –

Összetevők:

B5-vitamin (calcium-D-pantotenát), zselatin (kapszula), kolin (kolin-bitartarát), B1-vitamin (tiamin-hidroklorid), B6-vitamin (piridoxál-5-foszfát), myo-inozitol, B2-vitamin (riboflavin), B3-vitamin (niacinamid), B7-vitamin (D-biotin), B12-vitamin (metil-kobalamin).

*Napi beviteli referencia érték %-a felnőttek esetében.

Napi ajánlott mennyiség:

1 kapszula étkezéssel, bő folyadékkal.

nt-mega-omega-3jpg

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking A+D+Szelén

VitaKing-A-D-E-szelen

Vitaking Stress B-complex

Vitaking Stressz-B complex

Kosár