WTN D3-K2-A-vitamin +Magnézium Komplex - 20ml+100ml
WTN D3-K2-A-vitamin +Magnézium Komplex - 20ml+100ml
7.800 Ft

WTN D3-K2-A-vitamin +Magnézium Komplex – 20ml+100ml

7.800 Ft

A D-vitamin hozzájárulhat az immunrendszer erősítéséhez, a csontok és fogak épségének megőrzéséhez. A K2-vitamin segíthet a fehérjék aktiválásában, a kalcium csontokba történő beépülésében.

Mennyiségi kedvezmények

Készleten

Cikkszám: 83346 Kategóriák: , , Címkék: , , Gyártó:

WTN D3-K2-A-vitamin Komplex + Magnézium komplex krém

A D-vitamin hozzájárulhat az immunrendszer erősítéséhez, a csontok és fogak épségének megőrzéséhez. A K2-vitamin segíthet a fehérjék aktiválásában, a kalcium csontokba történő beépülésében. Az A-vitamin hozzájárulhat a D-vitamin hasznosulásához és működéséhez. A D-vitamin hasznosulása közben a szervezet rengeteg magnéziumot használ fel, ezért pótlása szükséges.

D-vitamin

A megfelelő mennyiségű D-vitamin pótlása hozzájárul a kalcium és a foszfor felszívódásához és hasznosulásához a szervezetben, ezzel kiemelt szerephez jut a csontok és a fogak megerősítésében, továbbá lehetővé teszi az izmok és az ízületek megfelelő működését. A D-vitamin hatékonyan segíti az immunrendszer egészséges működését, így megnövelheti a szervezet természetes védekező képességét a fertőzésekkel, betegségekkel szemben.

K-vitamin

A K-vitamin legfontosabb feladata a véralvadás megfelelő elősegítése és az ásványi anyagok csontokba való beépülésének, az egészséges csontozat fenntartásának biztosítása. A D-vitaminnal együtt gondoskodik róla, hogy a fehérjék beépülhessenek a csontokba, és megkössék a létfontosságú ásványi anyagokat, különösen a kalciumot és a foszfort. A szükséges mennyiségű K-vitamin a normál csontozat fenntartásával kiemelten segítheti a csontritkulás, a gyakori csonttörések megelőzését.

A WTN D3-K2-A vitamin komplex aktív komponensei 12 cseppben (1 adag):

  • D3-vitamin (kolecalciferol) – 4000NE
  • K2-vitamin (menakinon-7, MK7) – 100mcg
  • A-vitamin (retinil-palmitát) – 1250NE

A WTN D3-K2-A vitamin komplex összetevői:

MCT olaj (kókusz- és pálmaolajból), D3 vitamin (kolekalciferol), K2-vitamin (>95% transz menakinon-7), E-vitamin (alfa, béta, gamma, delta tokoferolok), A-vitamin (retinil-palmitát).

A WTN Magnézium komplex krém összetevői:

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Magnesium Bisglycinate, Cocos Nucifera Oil, Magnesium Malate, Magnesium Citrate, Cetearyl Alcohol, Triticum Vulgare Germ Oil, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Magnesium Orotate, Sambucus Nigra Flower Extract, Bambusa Vulgaris Shoot Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Nymphaea Alba Root Extract, Dimethylsulfone, Glyceryl Caprylate, Thioctic Acid, Squalane, Tocopherol, Vitis Vinifera Seed Extract, Ethylhexylglycerin, Glyceryl Linoleate, Xanthan Gum, Sodium Phytate.

A WTN D3-K2-A vitamin komplex javasolt adagolása:

  • Napi ajánlott mennyiség: 12 csepp

A WTN Magnézium komplex krém javasolt adagolása:

A WTN magnézium komplex krémből naponta egyszer, kb. 4-8 pumpálásnyi mennyiséget masszírozz be az alkarra, a comb belső részére, vagy az alhasra. Izomfájdalom (izomgörcs) esetén, a kritikus területre közvetlenül alkalmazhatod.

chillijpg

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking A+D+Szelén

VitaKing-A-D-E-szelen

Vitaking Stress B-complex

Vitaking Stressz-B complex

Kosár