WTN Dezodor túlzott izzadásra - 100ml
WTN Dezodor túlzott izzadásra - 100ml
1.715 Ft

WTN Dezodor túlzott izzadásra – 100ml

1.715 Ft

A WTN Dezodor Kisebbségben Lévőknek (fokozottan és az átlagnál sokkal erőteljesebben izzad) segíthet az izzadás mérséklésében, a kellemetlen szagok elnyelésében, semlegesítésében.

Mennyiségi kedvezmények

Készleten

Cikkszám: 82092 Kategóriák: , Címkék: , Gyártó:

WTN Dezodor Kisebbségben Lévőknek

A WTN Dezodor Kisebbségben Lévőknek (fokozottan és az átlagnál sokkal erőteljesebben izzad) segíthet az izzadás mérséklésében, a kellemetlen szagok elnyelésében, semlegesítésében. Alumínium mentes, nem hagy foltot a ruhán. Semlegesíti a már meglévő izzadságot is. Használható még pattanásos bőrfelületek helyi fertőtlenítésérére, lábszagra, izzadt láb ápolására, bármilyen szaggal, például cigarettafüsttel vagy menzaszaggal, ételszaggal átitatódott ruhát kiválóan semlegesít.

Összetevők:

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Bicarbonate, Glycerin, Polyglyceryl-10 Laurate, Tocopheryl Acetate, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Chamomilla Recutica Extract, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Salvia Officinalis Oil, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, D- Limonene, Eugenol.

Felhasználási javaslat:

Felrázás után 2-3 pumpálás (kb. 20 cm-ről) hónaljanként. Testpermetként, és alternatív módon szagok eltűntetésére (pl. lábszag, ételszag ruháról stb) is használható. Már kialakult izzadtság közömbösítésére szintén alkalmas. Ruhán nem hagy foltot. Használat során az illatát néhány percen belül elveszti; ezért parfümökkel együtt is alkalmazható.

nt-konjak-lisztjpg

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking A+D+Szelén

VitaKing-A-D-E-szelen

Vitaking Stress B-complex

Vitaking Stressz-B complex

Kosár